By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!BA nije batice mozda je PG imaju oni POV takodje pa ce da okace, a takve ljude kao sto si ti treba jebati u mozak svaki danSve u pov: prvo su me ubagovali udaranjem u zid pa su vidjeli i svi reagovali kao sto se moze čuti zatim me igrač dize dok sam u zidu pa me drugi igrač veže i vadi iz zida.
i evo ga ovaj forum warrior takodje sto placeOvde je prekrseno vise pravila BA ne sm da ga vadi i vezuje dok je zglicovan u zidu
MG kaze lui ne treb vise prica sa adminom dok nije tu
CR udaranje autom
Marko Bumbar
i jos da te pitam koji je ovo forum po redu??Ovde je prekrseno vise pravila BA ne sm da ga vadi i vezuje dok je zglicovan u zidu
MG kaze lui ne treb vise prica sa adminom dok nije tu
CR udaranje autom
Marko Bumbar
i evo ga ovaj forum warrior takodje sto place
sta je pg? jel se bodes ti sine sta ste vi houdini pa magicno dizete ljudi kroz zid dobijate 30 dana za BA i samar na org i caoBA nije batice mozda je PG imaju oni POV takodje pa ce da okace, a takve ljude kao sto si ti treba jebati u mozak svaki dan
Watch GP 6.15 X2 | Streamable btw nemas ruke pusti malo ar probaj revom mozda i ubijes nekoga inace aimlabs.com je free burazeru a to sto si banevader pa pricas nekome On consideration - G.P 1.1 G.P 1.4 I 19250 53721 je druga stvar tisina tamo ni jedne visei jos da te pitam koji je ovo forum po redu??
Moj forum jedan jedini ja sam banovan ako nisi znao pogledaj malo vidim da nemas oci posto si ocigledno zaostao pa ne pogledas koje zalbe imam na profilu i postovei jos da te pitam koji je ovo forum po redu??
buraz omasio si lika kompletWatch GP 6.15 X2 | Streamable btw nemas ruke pusti malo ar probaj revom mozda i ubijes nekoga inace aimlabs.com je free burazeru a to sto si banevader pa pricas nekome On consideration - G.P 1.1 G.P 1.4 I 19250 53721 je druga stvar tisina tamo ni jedne vise
vazi sefe🫡Moj forum jedan jedini ja sam banovan ako nisi znao pogledaj malo vidim da nemas oci posto si ocigledno zaostao pa ne pogledas koje zalbe imam na profilu i postove
kako si glup blago ti se kaze lik sam sebi omasio si lika komplet HAAHHAHAHAHAHAHAhburaz omasio si lika komplet
i taj forum ce ti biti banovan laganoo, neces da okacis 1 lika ikada viseMoj forum jedan jedini ja sam banovan ako nisi znao pogledaj malo vidim da nemas oci posto si ocigledno zaostao pa ne pogledas koje zalbe imam na profilu i postove
Koga ja kacimi taj forum ce ti biti banovan laganoo, neces da okacis 1 lika ikada vise
kraljme: uzimam kokice i gledam predstavu
try: pokusavam da dohvatim koka kolu
do: zavaljen u stolici cekam odgovor admina