Javljam se povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila G.P.1.8. Nakon što sam ponovo pročitao pravila, potpuno mi je jasno gde sam pogrešio i prihvatam punu odgovornost za svoju grešku. Nije mi bila namera da kršim pravila ili kvarim RP drugim igračima.
Svestan sam da je moja greška opravdan razlog za kaznu i ovo mi je bila ozbiljna opomena. Iz ovog iskustva sam naučio i garantujem da se slična situacija neće ponoviti. Spreman sam da nastavim igranje isključivo u skladu sa pravilima servera.
Molim vas da uzmete ovu žalbu u razmatranje i date mi još jednu šansu da dokažem da mogu biti korektan i odgovoran član zajednice.
K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202025-12-31%20025853.png
Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav.
Svestan sam da je moja greška opravdan razlog za kaznu i ovo mi je bila ozbiljna opomena. Iz ovog iskustva sam naučio i garantujem da se slična situacija neće ponoviti. Spreman sam da nastavim igranje isključivo u skladu sa pravilima servera.
Molim vas da uzmete ovu žalbu u razmatranje i date mi još jednu šansu da dokažem da mogu biti korektan i odgovoran član zajednice.
K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202025-12-31%20025853.png
Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav.