postovana administraciju proslo je skoro godinu dana od kad sam banovan sa ovog prelepog projekta i uskoro za 2 meseca i 20 dana ce biti godinu dana od kad sam banovan i stvarno bih voleo da mi administracija pruzi drugu sansu i nadam se da ce abraham ili mujo ovo pregledati i pruziti mi drugu sansu da igram na ovom projektu i jel mi stvarno voleo da se vratim na ovaj projekat i igram posteno nikad nisam krsio pravila niti sam koristio neka pomagala u igri i stvarno se kajem zbog svojih greski proslost i znam da u oci administracije sam osoba koja je se mozda ne menja al vreme je svoje ucinilo i stvarno sam se promenio i stvarno bih voleo da mi administracija pruzi novu sansu i daju mi drugu sansu da se ispravim i pokazem da mogu biti bolji od onog sto sam bio i stvarno bih voleo da mi abraham pruzi drugu sansu da mogu pokazem da sam se promenio i da mogu normalno i posteno da igram i da vise nisam ista osoba i stvarno mi ne dostaje ovaj projekat i ljudi na njemu koji su ostali kada sam dobio ban i stvarno bih zamolio administraciju da mi pruze drugu sansu i da mi dopuste da igram na ovom divnom projektu na kojem sam se puno puta nasmejao kada sam imao dosta losih dana u zivotu i losih trenutaka ovaj projekat mi je uvek izvukao osmeh na lice i ne ovim ne umanjujem da sam kriv ili nesto vec sve svoje greske prihvatam i znam da sam kriv i stvarno bih voleo da mi abraham ili mujo pruze drugu sansu da se mogu vratim nazad i igram normalno i da imam jedan taj poslednji trenutak u zivotu ja bih taj poslednji trenutak iskoristio da se makar i po poslednji put zabavim na ovom projektu pre kraja i nadam se da ce mi administracija pruziti drugu sansu i ako mi je pruzite ja dajem obecanje da tu sansu necu prokockati i da cu se truditi da budem bolji covek i bolja osoba i nadam se da ce mi administracija pruziti to da se mogu vraiti i uzivati ponovo kao nekada i ako bi ste mi pruzili drugu sansu prihvatam sve uslove i money wipe i blokiranje twinka samo da se mogu vraiti na ovaj projekat i da mogu uzivati kao pre nadam se da ce ovo abraham makar detaljno procitat i ako mi ne pruzi drugu sansu makar samo neka procita detaljano bio bih jako zahvalan ako bi abraham ili mujo da li mi drugu sansu . Sa Postovanjem (Imran Kennedy)