Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30666
Players nickname
Imran Kennedy
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
03:50
Proofs
https://imgur.com/gallery/ode-ja-u-k-XolXK7u starija je slika

tozi 30666

Player
Player
postovana administraciju proslo je skoro godinu dana od kad sam banovan sa ovog prelepog projekta i uskoro za 2 meseca i 20 dana ce biti godinu dana od kad sam banovan i stvarno bih voleo da mi administracija pruzi drugu sansu i nadam se da ce abraham ili mujo ovo pregledati i pruziti mi drugu sansu da igram na ovom projektu i jel mi stvarno voleo da se vratim na ovaj projekat i igram posteno nikad nisam krsio pravila niti sam koristio neka pomagala u igri i stvarno se kajem zbog svojih greski proslost i znam da u oci administracije sam osoba koja je se mozda ne menja al vreme je svoje ucinilo i stvarno sam se promenio i stvarno bih voleo da mi administracija pruzi novu sansu i daju mi drugu sansu da se ispravim i pokazem da mogu biti bolji od onog sto sam bio i stvarno bih voleo da mi abraham pruzi drugu sansu da mogu pokazem da sam se promenio i da mogu normalno i posteno da igram i da vise nisam ista osoba i stvarno mi ne dostaje ovaj projekat i ljudi na njemu koji su ostali kada sam dobio ban i stvarno bih zamolio administraciju da mi pruze drugu sansu i da mi dopuste da igram na ovom divnom projektu na kojem sam se puno puta nasmejao kada sam imao dosta losih dana u zivotu i losih trenutaka ovaj projekat mi je uvek izvukao osmeh na lice i ne ovim ne umanjujem da sam kriv ili nesto vec sve svoje greske prihvatam i znam da sam kriv i stvarno bih voleo da mi abraham ili mujo pruze drugu sansu da se mogu vratim nazad i igram normalno i da imam jedan taj poslednji trenutak u zivotu ja bih taj poslednji trenutak iskoristio da se makar i po poslednji put zabavim na ovom projektu pre kraja i nadam se da ce mi administracija pruziti drugu sansu i ako mi je pruzite ja dajem obecanje da tu sansu necu prokockati i da cu se truditi da budem bolji covek i bolja osoba i nadam se da ce mi administracija pruziti to da se mogu vraiti i uzivati ponovo kao nekada i ako bi ste mi pruzili drugu sansu prihvatam sve uslove i money wipe i blokiranje twinka samo da se mogu vraiti na ovaj projekat i da mogu uzivati kao pre nadam se da ce ovo abraham makar detaljno procitat i ako mi ne pruzi drugu sansu makar samo neka procita detaljano bio bih jako zahvalan ako bi abraham ili mujo da li mi drugu sansu . Sa Postovanjem (Imran Kennedy)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom