Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65801
Players nickname
Kristina Majestic mislim
Administrators nickname
ne sijecam se
Date
Jan 5, 2026
Time
17:17
Proofs
.

Don Bender

Player
Player
Ja sam Frane ,pišem sa bratovog profila na forum ,ja sam igrac dugo na Grand rp. U porodica u ista kuca,imamo 2 kompjutera ,igramo ja i mog brata

Mogu da dokazem sliku ,video call na admin bilo kako ,problem nastaje to sto ,dobile su 2 moja akaunta ban permanent
A na mog brata on je dobio 60 dana bana

Moj ID:

Prvi račun: 65801 glavni
Drugi akaunt: 74354 twink -Moje profile oba su banovana
===================================
Mog brata ID:

Prvi račun: 55243 main
Drugi akaunt: 83219 Twink Njegov profil nije banovan

Nije mi jasno zašto su moji profili banovani, a na mog brata su bile 60 dana
Ne igramo protiv pravila servera,kao dva brata koji volimo igre i gta igramo na grand

Mislim da su admina pogrijesile jer mi ne dijelimo akaunte,mi smo tako 2 kompjutera i mogu da vam dokazem i tako video poziv moze ih vidjeti na poziv i moja porodica i da vam pokazem gdje igram ja a na koji kompjuter igram mog brata.

Ja bih zeleo da admina provjeri sve i da dobijem sansu da igram nazad,jer mi je potreban grand jer sam ga igrao svakog dana,i boli me kad vidim da smo banovani bez razloga,mog brata moze igrati a ja ne

Ne tražim da dobijem unban na main 65801 i Twink 74354

Tražim sansu da mi date dozvolu da igram Grandrp sa bratovog twinka koji je napravljen sa druge epic games,ja znam da u logove vidjete sve i ip i sve što smo do sad logirali na server i forum

Tražim sansu da mi date dozvolu da igram na njegov 83219
ne mora da bude unban mog main i twinki,mi ne radimo probleme na serveru,jedino želimo mir i da igramo gta ,kad dodjemo sa skolom i za praznike kad ne ucimo zelimo da smo tu ,sa svojim prijateljima i mi kao braca da smo zajedno na 1 serveru,da ne budemo podijeljeni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom