Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD I Korumpirana Biografija IZizzy Kamatass I 50484

Rejected
Status
Not open for further replies.

zizzy kamata

Player
Player
LSPD I Korumpirana Biografija IZizzy Kamatass I 50484

Organizacija: LSPD

Ime:Zizzy
Starost: 23
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja:Vrsac
Pol: Muški
Boja očiju: Tamno braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: dosta
Prednosti: Dobra voznja,dobro pucanje,strpljiv
Slabost: Lenj,lako se iznerviram

Životna priča: 100+ reči:

Zizzy Kamatas rodjen u vrscu ziveo sam do svoje 6 godine u vrscu i onda sam se preselio u malo selo pod imenom margita,tu sam krenuo u skolu i sve do 7 razreda sam bio odlican djak i onda sam upao u lose drustvo.Poceo sam da pusim,pijem,igram tikete,i da kradem.Kao dete moji nisu imali bas mnogo para ali su se trudili da meni obezbede sto bolji zivot.i zato sada kada sam odratao zelim nijma da obezbedim mirnu i lepu starost.sa 19 godina sam krenuo na fakultet ali sam 2 puta za redom pao godinu i odustao sam od toga.Prosle godine sam se preselio u ameriku u grad Los Santos i zapoceo novi zivot.Zaposlio sam se u lspd.Nadam se da cu ispuniti moj cilj.

Priča o karijeri: 100+ reči:
Zizzy je tokom svoje karijere u LSPD-u veoma brzo napredovao. Njegova posvecenost, snalazljivost i talenat nisu prošli nezapazeno, pa su vsi cinovi ubrzo uvideli njegov potencijal i unapredili ga. Vazio je za pouzdanog policajca koji je uvek izvrsavao zadatke bez pogovora. Medjutim, u jednom periodu svog zivota zizzy je napustio policiju, cime je izgubio poverenje visih cinova i narušio svoj ugled u sluzbi. Nakon određenog vremena shvatio je da je napravio gresku i odlucio da se vrati u LSPD. Povratak nije bio lak, ali je Zizzy bio spreman da se opet dokaze i da povrati izgubljeno poverenje kroz rad i disciplinu. Vremenom je shvatio da plata policajca nije dovoljna da obezbedi zivot kakav zeli. i postao je korumiran

Ishodi:
1- Zizzy moze pricati sa revolverom na radio
2-Zizz moze da vozi 60 na sat offroad
3-Zizzy moze da dizati, kupiti stvari ,pretrazivati osobu, pričati na radio sa oružjem u ruci zbog sigurnosti
4-Zizzy moze nositi legalno i ilegalno oružje
5-Zizzy moze da vezuje coveka od napred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom