Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26475
Players nickname
Mathy mangos
Administrators nickname
tica abbys
Date
Jan 5, 2026
Time
19:25
Proofs
aa

mata42O

Player
Player
pozzdrav prije svega..ovako molio bi da provjerite ovaj dogadaj sto se odvio posto sam ja startao auto kradu u mehanicarskoj dje nije green zona i zatim je dosao covjek cije je auto te sjeo i odvezo auto a meni je ostala animacija da stojim na mjesto posto me udario .. ja sam zatim dobio P.Z.Z 1.2.2 te sam i ocekivao to sto mi sumnjivo bilo sto nema tamo nista oznaceno na kraju .ali nije prosla ni sekunda admin je promjenio odluku na BA zato sto mi karakter stoji na mjesto a zanimljivo da nije vidio da covjek sjeda u svoj auto i odvozi ga ... meni je odma kresalo cim sam dobio za p.z.z 1.2.2 te nakon sto sam usao sam vidio da je druga odluka koja ni nije tocna ... vjerujem da cete ispravit i donest pravednu odluku hvala u napred .. LP Mujo i Abrahame

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ovaj put jer sama situacija na dokazu admina koju je dostavio ukazuje da nisi ti kriv , jer nije moguce da si startao na lokaciji gdje te nasao , radi nedovoljno dokaza skinuta kazna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom