Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32333
Players nickname
Harun
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/ban-Uw5QPHv#l4pQkci

Harun54

Player
Player
Poštovani Aldine,

obraćam vam se ovom žalbom u nadi da ćete razmotriti moj zahtjev za unban.

Moj ID je 32333 i to je moj glavni (main) account. Želim iskreno naglasiti da su još dva accounta bila twink accounti, koje sam napravio iz razloga što moja dva druga nisu znala sama napraviti account, pa sam im ja tada pomogao. U tom periodu sam imao 12–13 godina i, nažalost, nisam bio upoznat s pravilom G.P 1.4, niti sam bio svjestan težine tog kršenja.

Ne pokušavam opravdavati postupak – svjestan sam da je to bila greška i prihvatam odgovornost za tadašnje ponašanje. Danas imam 16 godina, zreliji sam, svjestan pravila i njihove važnosti te garantujem da se ovakva situacija više nikada ne bi ponovila.

RP Grand mi je jako drag server, ima dosta raje, kvalitetan RP i stvarno bih se volio vratiti i igrati po pravilima, korektno i bez ikakvih problema. Iskreno mi nedostaje zajednica i način igranja koji RP Grand nudi.

Molim vas da uzmete u obzir moje godine u trenutku prekršaja, iskrenost ove žalbe i moju želju da se vratim kao korektan i odgovoran igrač.

Kunem se svaka izrecena recenica je istina,imam dokaz bana a sutra kada sjednem na kompjuter mogu dostavit dokaz mog social cluba moj social club je HARUIX498 i nastavio bi da igram preko njega,spreman sam na money wape na bilo sta sto se moze sa mog accounta povuc nek se povuce.Ban sam dobio 13.1.2025 prosle godine

Hvala vam na vremenu i razumijevanju.

S poštovanjem,

Harun

ID: 32333
Ban

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom