Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53382
Players nickname
Ante Beli
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Z1zfbjs

Antoni1

Player
Player
Dobar Dan postovana administracijo. Pisom ovo molbu u nadi da cu se vratiti i dobiti drugu sansu da zaigram na ovom prelepom projektu.

Jos malo PA ce biti godina dana od kada sam blecklist-an sa ovog divmog projekat. I ako sam odrasto u meni postoji mali Ante koj bi zeleo da dobije drugu sansu.

Priznajem sve svoje krivice, takodje priznajem da sam bio na Piksel Shoop-u I to je jedna od moj najvecih greska u mom zivotu. Kajem se zbog te odluke I sad bih teo da to nisam uradi. U tom momentu nisam znao zasta sluzi discord server Al kasnije Sam saznao, Ali bilo je prekasno.

Zelim da naglasim da Sam svestan greske koju Sam napravio I obecavam da se nikada vise nece ponoviti. Spreman Sam da se upotpunosti pridrzavam svih pravila projekat. I krenucu dvaput da razmislim prenego sto nesto ucinim.

Kajem se zbog svega sto Sam ucinio da narusim ugled projekat. Shvatio Sam da neophodno I postovanje pravila projekat..

Cesto ulazim u galeriju gledam slike I videje. Odma my padne krivo samo,i gledam sta Sam izgubio. Takodje umem da udjem sa starom ekipom I voice I trazim od njih da mi seraju scrin I gledam kako igraju. I tu my Bude jako zao.

Ovaj projekat my je usao u srce. Nista drugo nisam igrao svem ovoga.

Kada Sam dobio blecklist sve se srusilo. Nema vise stare ekipe, nema vise prijatelja sa Kojima Sam znao I po 8 9 sati provoditi na ovom projektu.

Uzivo Sam na ovom projekte, svakog Dana sve novo I novo. Novi prijatelji, nove naucene stavi. Ovo nije samo igrica ovo je I nesto sto je svakom igracu uslo u srce.

Ukoliko se draga administracija smiluje da mi pruzi drugi sansu prihvatam: Money wayp, Pc Check.

Molim svu administaricju ovog projekta da se smiluju na ovu zalbu i da dobijem drugu sansu.

Hvala u napred
S postovanjem Ante Beli.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom