Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka | Aldin Verstappen, Johny Abyss | ZA MUJO & ABRAHAM

Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Lepadassy
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 6, 2026
Time
08:04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1225637/#post-4258897

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
U navedenoj zalbi mozete videti kako Aldin Verstappen odbija zalbu na koju se jasno vidi kako igrac sa idem "84427" koristi neke citove, verovatno silent-aim zato sto se jasno vidi kako mu lockuje na coveka. Ja sam za svaki slucaj presnimio isti taj POV od igraca "84427" koji je on sam postavio na Forumu kako ga ne bi obrisao i izbjegao kaznu. Ne znam zasto Admini nisu odobrili nijednu zalbu na ovog igraca gde se vidi kako mu locka kroz zid na drugog igraca u krugu. Ja sam full povjezan sa ovom situacijom zato sto je zalba okacena na mene zato sto ja sam dobio ban na 30 dana jer nisam imao POV, a jasno se vidi kako igrac koristi citove i umjesto da se igraca banuje za cit samo sam ja dobio ban sto nemam POV na kralja planine. Smatram da ovo nije u redu od vise razlicitih admina zato sto su izbjegavali da pogledaju kako ovaj igrac sa idem "84427" koristi cheat koji se jasno vidi i na njegovom i na mom presnimljenom POVU. Johny Abyss je prvi pogledao njegov POV te je zatrazio moj POV jer je mislio da ja se timujem sa ostalim igracima u zoni a uopce nije obratio paznju na tome kako igracu vise puta lockuje na druge igrace i cak jednom kroz zid je ispratio lika tocno na tijelu, a takodjer je jednom pukao pored igraca a hitac se vazio Full.

Hvala vam na izdvojenom vremenu, i ukoliko sam u pravu volio bih da svi Admini koji su izbjegavali da kazne citera da im se dobro skrene paznja te da ovaj projekat moze biti sto bolji i bez manje citera, jer nije u redu da imamo POV koji lik sam okaci kako cituje a da se uopce ne vazi.

pov koji sam ja presnimio:
zalbu koja je postavljena ne mene i igrac ima svoj pov na ovoj zalbi: Approved - Pov req | 20623
zalba koju je Aldin odbio: Rejected - Pogresno donesena odluka | Johny Abyss

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Zalba je odbijena ali ce igrac biti provjeren svakako pa ce se onda utvrditi jel ban ili ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom