Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65890
Players nickname
Urkke Walker
Administrators nickname
Deda Nikola
Date
Jan 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Dm57BH4o9R0

Urke Murinjoo

Player
Player
Dobro Vece postovana adminsistracio/gospodine Abrahame ja sam juce dobio ban za P.Z.Z 1.1 3 warn lik je na blek marketu ubio 3-4 lica poceo ja da puca na mene i ja sam ga ubio iz samoodbrane svestan sam da sam napravio gresku i priznajem krivicu ali mi nije bila namera da krsim pravila servera.Ja bih vas zamolio da razmotrite da dobijem unban posto ne mogu docekati da igram na ovom vasem prelepom projektu i da se druzim i zabavljam sa svojim drugarima i prijateljima sa servera .Prihvatam money wipe i sve uslove za unban jer jednostavno ne mogu bez granda jer je deo mene.Takodje ja obecavam da se ovakve stvari vise nece dogadjati ja vas jos jednom molim da sagledate jer ne mogu docekati da zaigramo sa drugovima i ne znam sta da radim bez granda jos ovih 6 dana.Jos jednom kazem Prihvatam money wipe i sve uslove psoto jednostavno ne mogu bez ovog prelepog servera.Ne mogu docekati da svoje slobodno vreme provodim na Grandu zabavljajuci se jako bih vam bio zahvalan i nikad vam nebi zaboravio.Postovana adminsitracijo/gospodine Abrahame. Urkke Walker

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , Vec je dat odgovor , ako nastavite spamovat zalbe na istu temu forum ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom