Informacije
1. Vaše ime u RL : Miroslav
2. Vaše godine : 26
3. Vremenska zona : UTC +01:00
4. Prosječna aktivnost na dan : 4h do 8h
5. Vaš Diskord : mikikristiano
6. Vaše Ingame ime : Miki Kristiano
7. Vaš ID : 85532
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Postovanje Administracijo, zelim postati admin iz razloga jer sam naucio pravila i imam mnogo iskustva na drugim serverima i zelim ovde postati clan administracije da bih pomogao gradjanima koji zele da igraju bez krsenja pravila. Zelim da pokusam da poboljsam Role Play sa mojim kolegama i da se potrudimo da ostavimo sto vise ljudi na ovom serveru i da dovucemo jos dosta njih.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moje prednosti su : dobro pamcenje, brzi refleksi, smirenost, odgovornost, pazljivost, ne zurim, ne radim nista na svoju ruku, razmisljam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Moje slabosti su : mislim da nemam slabosti u pitanju administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Naravno da cu biti spreman napustiti RP zivot, namerno i hocu da poboljsam drugima RP na ovom serveru.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Bio bih spreman kada bih ga imao ali svakako sam spreman.
1. Vaše ime u RL : Miroslav
2. Vaše godine : 26
3. Vremenska zona : UTC +01:00
4. Prosječna aktivnost na dan : 4h do 8h
5. Vaš Diskord : mikikristiano
6. Vaše Ingame ime : Miki Kristiano
7. Vaš ID : 85532
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Postovanje Administracijo, zelim postati admin iz razloga jer sam naucio pravila i imam mnogo iskustva na drugim serverima i zelim ovde postati clan administracije da bih pomogao gradjanima koji zele da igraju bez krsenja pravila. Zelim da pokusam da poboljsam Role Play sa mojim kolegama i da se potrudimo da ostavimo sto vise ljudi na ovom serveru i da dovucemo jos dosta njih.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moje prednosti su : dobro pamcenje, brzi refleksi, smirenost, odgovornost, pazljivost, ne zurim, ne radim nista na svoju ruku, razmisljam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Moje slabosti su : mislim da nemam slabosti u pitanju administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Naravno da cu biti spreman napustiti RP zivot, namerno i hocu da poboljsam drugima RP na ovom serveru.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Bio bih spreman kada bih ga imao ali svakako sam spreman.