Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9464
Players nickname
Miljan Angel
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jan 7, 2026
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1219038/

Miljan Angel

From Serbia
Player
Pozdrav Abrahame/Nixa/Aldine, zelim da ukazem na mogucu korupciju i netacno resavanje zalbe od strane seniora Zoki Roki. Naime okacio sam zalbu za pomaganje ban evaderima i citerima u familiji Yakuza: Rejected - Pomaganje blacklistanim igracima I Yakuza
U toj zalbi sam napisao cvrste dokaze (proverene) da je Brando Gagic 43072 davao novac i invajtao clana koji je perma banovan/blacklistan na svom main i twink nalogu, pare i invite mu je dao na njegovom ban evade/kupljenom nalogu 47793. Na zalbi ima dokaz kako Brando sa svog discorda govori tom clanu da udje u fam samo da ne cituje i da udje sa drugog discorda. Takodje u dokazu u odgovorima ispod je dostavljen dokaz kako clan Yakuze cituje na eventu: Watch cheat | Streamable. Admin Zoki Roki je uzeo tu zalbu i odbio sa razlogom da niko nije blacklistan, iako je ON LICNO banovao 4553 i 47793 to mozete videti ovde: Approved - Blacklist Evade | 47793. Sumnja na korupciju postoji s razlogom sto je taj admin dobar sa Brandom Gagicem i moguce da je na neki nacin familija Yakuza/Brando Gagic/njegovi HC uticala na tu odluku

Deevious

Player
Player
Pozdrav Abrahame/Nixa/Aldine, zelim da ukazem na mogucu korupciju i netacno resavanje zalbe od strane seniora Zoki Roki. Naime okacio sam zalbu za pomaganje ban evaderima i citerima u familiji Yakuza: Rejected - Pomaganje blacklistanim igracima I Yakuza
U toj zalbi sam napisao cvrste dokaze (proverene) da je Brando Gagic 43072 davao novac i invajtao clana koji je perma banovan/blacklistan na svom main i twink nalogu, pare i invite mu je dao na njegovom ban evade/kupljenom nalogu 47793. Na zalbi ima dokaz kako Brando sa svog discorda govori tom clanu da udje u fam samo da ne cituje i da udje sa drugog discorda. Takodje u dokazu u odgovorima ispod je dostavljen dokaz kako clan Yakuze cituje na eventu: Watch cheat | Streamable. Admin Zoki Roki je uzeo tu zalbu i odbio sa razlogom da niko nije blacklistan, iako je ON LICNO banovao 4553 i 47793 to mozete videti ovde: Approved - Blacklist Evade | 47793. Sumnja na korupciju postoji s razlogom sto je taj admin dobar sa Brandom Gagicem i moguce da je na neki nacin familija Yakuza/Brando Gagic/njegovi HC uticala na tu odluku
Rejected - G.P. 1.7 | 7516 <--- Ovde administrator zoki roki odbija zalbu na milorada topalovica Koji jeste prekrsio g.p 1.7 to znam jer sam ja tad u tom vremenskom periodu igrao u yakuzi i znao da dele prime platinume svima cak sam i ja dobio.
Rejected - Pomaganje čiterima I Vendetta (For Curator Of Administrator Aldin) <----- Ovde administrator zoki roki POKUSAVA Da prihvati zalbu na vendettu da im skine neformalnu ali ne uspeva jer ga je Mujo simba skontao i sprecio, Hvala mujo
Rejected - Pomaganje blacklistanim igracima I Yakuza <---- Ovde odbija zalbu za suportanje citerima i blacklistanim igracima time sto kaze da nijedan id nije blacklistovan, Zapravo sve id-eve koje je igrac Miljan Angel 9464 Naveo jesu blacklistani ali zoki uskace sa korupcijom da spase yakuzu zato sto zna brandu.
Approved - G.P 1.7 I 7280, 63360 <---- Ovde prihvata zalbu za G.P 1.7 na clana vendette bez i da najmanje pregleda.
I Amar brzi iz zalbe G.P 1.7 Id|7280 Koji je igrac yakuze Nije dobio ban za g.p 1.7 nakon approved zalbe Ali je igrac iz vendette
Lays Lahantaestamuloca|63360 Jeste dobio ban samim time vrlo sumnjam u zokija
Evo moji dokazi koje imam da prilozim ovoj zalbi

stefaan

Player
Player
PISEM ROLEPLAY IZJAVU:

SVE STO JE MIKSI ANGEL POZNATIJI KAO MIMI MINI MC DONALS

JEDAN VELIKI RAZMAK ZA OVO IME. SVE SE SLAZEM SA MIMIJEM MINIJEM TREBA DA SE KAZNI OVAJ ZORAN ZOKI ROKI UVALIM MU OGROMAN SMOKI DA PLACE EZ, KAZNITE STVORA KORUMPIRANOG.

AMBASADOR

Sijan

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, pla
Player
Debeljko debeli juce si mu se cmatio na EN 3, treba ti nalupati samare debeljko od 200 kg. Idi trci malo radi nesto, debeljko smrdljivi, usmrdeo si se na toj stolici

Status
Not open for further replies.
Top Bottom