Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81616,77747
Players nickname
karlo kazanova
Administrators nickname
zoki roki
Date
Jan 7, 2026
Time
0000
Proofs
xxxx

Karlo kazanova

Player
Player
Poštovani Administracijo
Podnosim žalbu povodom kazne za GP 1.8 – komunikacija i prebacivanje između main i twink naloga.
Želim da naglasim da je ovo moj prvi prekršaj i da nije bio nameran. Imam veći ID i iskreno nisam bio dovoljno upoznat sa pravilima, posebno sa tim da je zabranjeno prebacivanje stvari između naloga, čak i kada nema namere za zloupotrebu.
U logovima možete jasno videti da:
nisam prebacio ništa vredno
nisam stekao nikakvu prednost
sve što posedujem (biznisi, vozila, predmeti) kupljeno je isključivo od stvarnog novca
ukupno sam dao oko 1.600€ stvarnog novca na server (Grand koini, produžavanje života, kupovine)
te također imam 4 pantera dva na svakom šta sam kupovao prvi level životinje da bi stvorio pumu ako nekom vrijedi 25 30m meni vrijedi 1.5m

Nikada nisam imao nameru da zloupotrebljavam server niti da kršim pravila. Sve aktivnosti su bile iz neznanja, a ne iz loše namere.
Svestan sam sada svoje greške i garantujem da se u budućnosti ovakav ili sličan prekršaj neće ponoviti.
Ljubazno vas molim da razmotrite ovu žalbu, proverite logove i, ukoliko je moguće, da mi se odobri unban ili ublaži kazna, uzimajući u obzir da sam po celi dan u igrice, da sam ulagao stvarni novac i da je ovo prvi prekršaj.
Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav.
Michaele Kazanova
Karlo Kazanova

Status
Not open for further replies.
Top Bottom