Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60225
Players nickname
Luigi Mortadella
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jan 7, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/C8t5zxVhE18

Luigi Mortadela

Player
Player
Poštovani administracijo,

Obraćam vam se povodom bana koji sam dobio za G.P.1.8, sa iskrenim kajanjem i željom da objasnim koliko sam shvatio svoju grešku. Nakon što sam ponovo pročitao pravila, postalo mi je potpuno jasno gde sam pogrešio i koliko je moj postupak bio neodgovoran.

Moram priznati da mi je ovaj ban teško pao. Grand RP mi nije bio samo server, već mesto gde sam provodio slobodno vreme, upoznavao ljude i bežao od svakodnevnih problema. Tek sada, kada sam to izgubio, shvatam koliko sam to uzimao zdravo za gotovo.

Ne pokušavam da se opravdavam niti da prebacujem krivicu. Greška je bila moja i potpuno prihvatam odgovornost. Ovaj ban mi je bio ozbiljna lekcija i naveo me da razmislim o svom ponašanju i pristupu igri.

Iskreno vas molim da mi date još jednu šansu da dokažem da mogu da igram po pravilima i da budem korektan član zajednice. Ako mi ukažete poverenje, potrudiću se da ga više nikada ne izneverim.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovu žalbu i razmotrite moj zahtev.

Jos jednom Vas molim za unban ako je ikako moguce

S poštovanjem,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom