Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42239
Players nickname
Maree Stojiljkovic
Administrators nickname
Lui Alcapone
Date
Jan 7, 2026
Time
23:10
Proofs
YouTo.be

Marko Stojiljkovic

Player
Player
Postovana Abrahame, Mujo i Aldine,

Obracavam vam se povodom warn-a za 6.15 koji sam dobio od strane admin Lui Alcapone,
Admin je ocigledno bio pozvan na spec posto nije bilo zalbe na forumu.
Igrac na koga sam pucao je konstanto krsio pravilo VDM, zato sto je gazio sva lica oko mene i udarao automobile.
Zaposlen sam u GOV-u i admin je trebao da uzme u obzir pravilo za drzavu.
( 5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga. )

Molim da se proveri odluka admina da li je u skladu s pravilima i ako nije da mi se skine warn,kao i da mi se vrati biografija ako je u medjuvremenu izgubljena.
Unapred zahvalan,
Maree Stojiljkovic

Emro_

Player
Player
Admin je napravio gresku sto je prihvatio zalbu jer je mare zaposljen u GOV. “Ima pravo da puca na lice ukoliko ga on pregazi jer mu je ugrozen zivot” jednostavno, a sto se tice greske admina svi mi gresimo desava se…

PikulaBerlusconi

Player
Player
Oo pravila 5.3 LSPD/SAHP/FIB/GOV imaju pravo na pucanje ako je njihov karakter ugrožen. Smiju igrati svoju ulogu po pravome. Sto ces sad ti dode ti covek IRL i krene te pokustavati udarati konstantno. Sto ces ti uradit pustit da te ubije ne nego ces mu rec stani ako nece imas pravo na uzvraćanje paljbe. A na taj nacin to je neka paljba. Jer se ponasa prema drzavnome sluzbeniku okrutno, zivca ga. A drzavni sluzbenik uradi svoju ulogu po pravo. Mislim da bi ga trebali pustit i da se ovo vise ne desava. Vi kao administracija trebate da imate ljude koji su spremni za rad i koji ce svoj posao obavit kako treba! Lp💪

Status
Not open for further replies.
Top Bottom