Informacije
1. Vaše ime IRL: Emin
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord : emcccooo
6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic
7. Vaš ID: 62785
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Organizacija ima odlicnu lokaciju u Ghettu ali to ne igra glavnu ulogu vec celokupna estetika koju banda poseduje uz lokaciju pravi L.A Ghetto style iz RL-a moze se upotrebiti i napraviti RP price L.S Ghetto sto i treba ovakvim organizacijama smatram da to mogu uradit
2.Imam iskustva u stvaranju RolePlaya i zeleo bih to da primenim u poziciji lidera neke zvanicne organizacije projekta
3.Kriminalni RolePlay je mnogo zahtevan i smatram da igra bitnu ulogu u RolePlay segmentu projekta zato se treba shvatati ozbiljno a znajuci samog sebe sposoban sam da to ucinim i vec sam roleplayao kao clan bande zeleo bih da se pokazem koliko ustvari posedujem RP vestina kao vodja bande
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napomenuo sam ovo mnogo puta i smatram da to jos nije u mnogim organizacijama ispusnjeno.Pre svega Lider i Zamenik Lidera trebaju biti angazovani da upozore nekog kada pomera granice RP-a. Clanovi organizacije trebaju stvarati i zapocinjati RP price u organizaciji i zauzimati neke uloge u bandi koje njihovom karakteru doprilikuju. Komunikacija izmedju clanova bande treba da zvuci filmski u duhovito da svi clanovi organizacije imaju osecaj kao da svako od nijh zivi u nekoj filmskoj ulogi naravno uz postovanje RP ogranicenja….
Rankovi:
13. Don - Na celu bande
12. Carnal - Don najvise njemu veruje
11. Consigliere - Glavni savetnik bande
-------HC Rankovi---------
10. O.G - Iskusan i veran clan bande
9. Turfer - Zna vrlo dobro rukovati oruzjem, zaduzen za pucnjave sa protivnicima.
8. Street Hustler - Clan koji postepeno siri uticaj na ulicama geta
7. Ghetto Hustler - Stekao je malo iskustva o poslu, voli da prska grafite
6. Ghetto Playa - Tek je stekao dovoljno sposobnosti da bi ucestvovo na aktivnosti
5. Young Gangsta - Mladi momak sa ulice koji ima snove ali ga vuce kriminal
4. Dealer - Nema puno uticaja u bandi ali prodaje proizvode kojima dostize uticaj
3. Hustler - Ubija,Pljacka a najvise pokusava…..
2. New Boy - Clan koji jos ne zna sta ga ceka
1. Suspended - Clan bande koji jos nema dozvolu da ucestvuje u neke aktivnosti ili ku je zabranjeno….
Zelim srecu svim ostalim kandidatima
1. Vaše ime IRL: Emin
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord : emcccooo
6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic
7. Vaš ID: 62785
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Organizacija ima odlicnu lokaciju u Ghettu ali to ne igra glavnu ulogu vec celokupna estetika koju banda poseduje uz lokaciju pravi L.A Ghetto style iz RL-a moze se upotrebiti i napraviti RP price L.S Ghetto sto i treba ovakvim organizacijama smatram da to mogu uradit
2.Imam iskustva u stvaranju RolePlaya i zeleo bih to da primenim u poziciji lidera neke zvanicne organizacije projekta
3.Kriminalni RolePlay je mnogo zahtevan i smatram da igra bitnu ulogu u RolePlay segmentu projekta zato se treba shvatati ozbiljno a znajuci samog sebe sposoban sam da to ucinim i vec sam roleplayao kao clan bande zeleo bih da se pokazem koliko ustvari posedujem RP vestina kao vodja bande
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napomenuo sam ovo mnogo puta i smatram da to jos nije u mnogim organizacijama ispusnjeno.Pre svega Lider i Zamenik Lidera trebaju biti angazovani da upozore nekog kada pomera granice RP-a. Clanovi organizacije trebaju stvarati i zapocinjati RP price u organizaciji i zauzimati neke uloge u bandi koje njihovom karakteru doprilikuju. Komunikacija izmedju clanova bande treba da zvuci filmski u duhovito da svi clanovi organizacije imaju osecaj kao da svako od nijh zivi u nekoj filmskoj ulogi naravno uz postovanje RP ogranicenja….
Rankovi:
13. Don - Na celu bande
12. Carnal - Don najvise njemu veruje
11. Consigliere - Glavni savetnik bande
-------HC Rankovi---------
10. O.G - Iskusan i veran clan bande
9. Turfer - Zna vrlo dobro rukovati oruzjem, zaduzen za pucnjave sa protivnicima.
8. Street Hustler - Clan koji postepeno siri uticaj na ulicama geta
7. Ghetto Hustler - Stekao je malo iskustva o poslu, voli da prska grafite
6. Ghetto Playa - Tek je stekao dovoljno sposobnosti da bi ucestvovo na aktivnosti
5. Young Gangsta - Mladi momak sa ulice koji ima snove ali ga vuce kriminal
4. Dealer - Nema puno uticaja u bandi ali prodaje proizvode kojima dostize uticaj
3. Hustler - Ubija,Pljacka a najvise pokusava…..
2. New Boy - Clan koji jos ne zna sta ga ceka
1. Suspended - Clan bande koji jos nema dozvolu da ucestvuje u neke aktivnosti ili ku je zabranjeno….
Zelim srecu svim ostalim kandidatima