Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32333
Players nickname
Harun
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/ban-Uw5QPHv#l4pQkci

Harun54

Player
Player
Poštovani admin tim,

podnosim žalbu za unban vezano za moj glavni (main) account – ID 32333. Želim odmah jasno naglasiti da ID 32333 nikada nije bio twink account, već moj jedini i glavni account na kojem sam igrao.

Postojala su još dva druga accounta, ali oni nisu bili moj main, niti su korišteni za sticanje prednosti ili zloupotrebu servera. U trenutku kada su ti accounti napravljeni imao sam 12–13 godina i iskreno nisam razumio pravila, niti sam znao za pravilo G.P 1.4 i njegove posljedice.

Ne bježim od odgovornosti i svjestan sam da je to bila greška. Danas imam 16 godina, mnogo sam zreliji, upoznat sa pravilima i svjestan njihove važnosti. Mogu sa sigurnošću reći da se ovakva situacija više nikada ne bi ponovila.

RP Grand mi je jako drag server, ima kvalitetan roleplay i dobru zajednicu. Iskreno bih volio dobiti priliku da se vratim i nastavim igrati korektno, po pravilima i bez ikakvih problema.

Molim vas da uzmete u obzir da je ID 32333 moj glavni account, moje godine u trenutku prekršaja, kao i iskrenost ove žalbe.

Hvala vam na vremenu i razmatranju.

S poštovanjem,

Harun

Ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom