Ne bih da komentarisem, sve je jasno kao dan
Rejected - Lider za Los Santos Vagos Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... Los Santos Vagos Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Rejected - Player Privacy | Lebron Pluxury
I posted complaint against Leader of Vagos 64117 and because of privacy reasons i withdrew complaint 30 minutes after posting(2-3 hours before reviewing) and removed link, 2-3 hours later, Admin Nikola Armanii somehow finds the video link and watches video as a third-party. I literally wrote...
gta5grand.com
Rejected - Lider za The Ballas Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:8-9h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... The Ballas Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Reviewed - For Chief Administrator
Cao Abrahame posto si me blokirao bez i jednog razloga pa ne mogu da ti pišem niti zamolim i slično pa cu ovde, pisao sam Silenecu u Suggestiji da se uvede malo strožije kazne za kršenje pravila na serveru na šta je on odgovorio sledeće : Ask your server’s Chief Administrator. If he decides that...
gta5grand.com
Rejected - For Lebron (Curator of The Project)
Na Srpskom, Ćao Lebrone. Pišem ovo po zadnji put, to je jedini appel do sada koji sam radio i koji želim da radim a to je moja Blacklista iz Admin tima. Nisam nikada do detalja ispričao sve posto nisam hteo sazna svako šta se samnom izdešavalo ali posto sam blokiran od strane Deputy Chief...
gta5grand.com
Rejected - Lider za The Ballas Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... The Ballas Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Rejected - Lider za Marabunta Grande | Emin Mehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... Marabunta Grande 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com