Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

kristijan213

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Kristijan
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 2h+
Vaš Discord: kikogame123#9423
Vaše ingame ime: Kiko Romano
Vaš ID: 36428

Dodatne informacije

1.Lider za Los Santos Vagos
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Dobro poznajem server pravila, kao i pravila same organizacije. Imam iskustva u RP situacijama,i znam kako da reagujem u konfliktnim i svakodnevnim situacijama bez kršenja pravila.

2.Smatram da dobar lider mora biti organizovan, pravedan i dostupan članovima. Kao lider bih vodio računa o obuci novih članova i međusobnom poštovanju.

3.Veoma sam aktivan igrač i imam želju da postanem leader kako i imam dobar turf team koj bi mogao da ovoji season (100% teritorija).Pri svako invite u organizaciju svaki lik bi bio ispitan da moze uci u organizaciju imam puno iskustva u organizacijama i veoma znam pravila
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Smatram da se RolePlay u crime organizaciji može poboljšati kroz bolju organizaciju, planiranje i ozbiljniji pristup kriminalnim RP situacijama.

Važno je uvesti poštovanje HC rankova, kako bi se znalo ko vodi akcije i ko snosi odgovornost. Time se izbjegava haos i podiže kvalitet RP-a.

Takođe, drzao bi RP sastanke i obuke, gdje bi se članovima objašnjavala pravila crime RP-a, granice dozvoljenog ponašanja i načini interakcije s drugim organizacijama i državnim službama. Na taj način organizacija postaje ozbiljna, prepoznatljiva i poštovana na serveru.

13 | Leader
12 | Co-Leader
11 | Consigliere
-------- HC --------
10 | O.G (Original Gangster)
9 | Turfer
8 | Graffiti Team Leader
7 | Graffiti Team
6 | Hitman
5 | Ghetto Boy
4 | Ghetto New
3 | Gangster