Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81616,77747
Players nickname
karlo kazanova
Administrators nickname
zoki roki
Date
Jan 8, 2026
Time
0000
Proofs
xxxx

Karlo kazanova

Player
Player
  1. Poštovana administracijo Grand RP RS, obraćam vam se povodom bana za kršenje pravila G.P 1.8 – zabranjena komunikacija između maina i twinka. Želim odmah da kažem da priznajem svoju grešku i svestan sam odgovornosti. Nisam imao nameru da zloupotrebim pravila servera niti da steknem bilo kakvu nefer prednost. Imam veliki ID i iskreno nisam bio u potpunosti upoznat sa svim pravilima, posebno sa ovim pravilom, što naravno nije opravdanje, ali želim da naglasim da prekršaj nije bio nameran. Stvari koje su prebačene nisam prodavao, nisam koristio za profit niti delio sa drugim igračima – sve je ostalo kod mene, što se jasno može videti u logovima. Takođe, nisam imao lošu nameru niti sam želeo da narušim ekonomiju ili balans servera.

2. Zaista mi je stalo do ovog projekta, želim da nastavim da igram na Grand RP RS, da se družim sa prijateljima i da poštujem sva pravila u budućnosti. Obećavam da se ovakva situacija neće ponoviti i da ću ubuduće detaljno proučiti sva pravila servera. Ljubazno vas molim da razmotrite mogućnost unbana ili smanjenja kazne, ukoliko smatrate da je to moguće. Hvala vam unapred na vremenu i razumevanju. Srdačan pozdrav Michaele Kazanova Id:77747 Karlo Kazanova Id:81616

Status
Not open for further replies.
Top Bottom