Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV | Korumpirana Biografija | Ivkezz Von | 18846

Status
Not open for further replies.

Ivkez Von

Player
Player
Organizacija: GOV

Ime: Ivkez Von
Starost: 63 godine
Nacionalnost: hrvat
Mesto rođenja: Hrvatska (Zagreb)
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: smeđa
Tetovaže: Ruke,noge,prsa
Prednosti: Strpljiv,inteligentan, snalazljiv,Jak,vjest pucač
Slabost: lako se iznerviram

Životna priča:

Ivkezz se rodio u velikom gradicu u Hrvatskoj 28/12/1998 godine. Skrbnici su mu bili Otac David i majka Ema.Ali je zivio sa djedom koja je bila bivsa Drzavni advokat. Kao djete bio sam dosta zaigran ali jako hrabar . Kroz svoje djetinstvo sam prosao svasta, kroz probleme sa skolom i problema sa novcem.Kako sam malo odrasta vratio sam se roditeljima u grad pod imenom Los santos. Mama je tamo nasla posao zajedno sa ocem.Naravno nakon toga kako sam i ja vec odrastao doslo je vrjeme da se odselim od roditelja. Dok sam ja bio na vojnoj obuci moj otac se okrenuo kriminalu radi loseg financiskog stanja . Nasao je mjesto u opasnom gangu po imedu Bloods i tamo je radio provale i otmice. Jednog dana iznervirao je sefa i sef ga je izbacio iz bande i oteo moju majku. Fib je naso moju majku ali moja majka je bila ranjena i Fib joj nije mogao pomoci. Zbog tog incidenta Ivkez se okrenuo Drzavi i odlucio postati nesto veliko u ovoj drzavi.

PRICA O KARIJERI:

Nakon incidenta sa majkom Ivkezz je otišo na ragrutaciju u Vladu (GOV). Radeci ondje Ivkez se jako trudio i stekao dosta prijatelja Bibo Maxoni-em tadasnjim governerom i dosta ostalih clanova vlade. Ivkezz je imao dosta ocevih prijatelja koji se bavili kriminalom, polako su ga uvlacili u svjet kriminala. Ivkezz je postao dosta dobar u kriminalu ali nije htio napustiti GOV. nakon nekog vremena radom i disciplinom je dobio Assistenta Governer-a, Poziciju koja je oduvjek zelio od rođenja . Postao je jako dobar u tome sto radi, cak i najbolji u gradu a i šire. Ivkez i dalje zeli da se bavi spašavanjem ljudi i osuđivanju ljudi pomocu gov-a, a da se u tajnosti bavi stvarima koje su ga ocevi prijatelji naucili.

Ishodi:
1. Ivkezz može da opljačka, onesvesti ili ubije kolegu, civila ili kriminalca, te da mu oduzme sve ilegalne predmete koje je po pravilima servera dozvoljeno uzeti. Takođe, može primiti mito u iznosu od 100 hiljada.
2. Ivkezz je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga i uvezbanosti
3. Ivkezz može da vezuje, pretražuje, vuče, vozi, skuplja sa poda i daje prvu pomoć sa pištoljem, revom ili tejzerom u ruci (ne i sa puškom)
4. Ivkezz moze koristiti oruzje ili predmet bilo kakvih oznaka,legalno i ilegalno(heavy sniper,machine gun,kratku sacmaricu i sve sacmarice i sva oruzja),na duznosti i van nje
5. Ivkezz moze pustiti osumnjičene na slobodu i moze bilo kome ocistiti dosije.
6. Ivkezz moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obucena i vrlo cesto bira uniformu koju ce nositi za akcije.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom