Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
120
Players nickname
Velja Moncler
Administrators nickname
Muhamed Habibi
Date
Jun 11, 2022
Time
22 00
Proofs
/

leox grr

Player
Player
Dobar dan,juce 11.06 sam dobio ban za BA.Pre svega imam dobar razlog sto sam to uradio ali mogao sam na drugi nacin.Posto je moj drugar Aleksandar Sosa dobio GOV i ja sam hteo da udjem kod njega u GOV moram sam da promenim dosije,posto nije bilo nijedne state org koja me moze pustiti da promenim ime, ja sam pitao Muhameda da dodje do mene i ja sam otišao f1 i zaboravio sam da sam ga zvao.Ja i moj drugar Kevin 412 smo ptisli do jaila,gde sam ja njemu dao invalidska kolica da moze da udje unutra.Znam da sam pogrešio sto sam radio BA,ali nismo nista lose uradili niti smo iskoristili taj BA,za neku kosu stvar.Tako da vas molim za unban,obećavam da vise ovako nesto necu uradit.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Poštovanje, žalba će biti odbijena jer vama se pružilo i više šansi nego što je trebalo i opet kršite pravila servera konstanto. Nemate pravo praviti appeal na ovu temu inače će forum biti sankcionisan. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom