I don’t wanna comment, its all clear as a daylight
Rejected - Lider za Los Santos Vagos Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... Los Santos Vagos Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Rejected - Lider Aplikacija Johnny Abys
Ne znam sto ali uvek imam komplikacije sa aplikacijama za lidere. Znaci juce sam zadovoljavao kriterijume lidera i bio na intervju na koji sam imao solidan broj tacnih odgovora ali me je drugi takmicar Gibo Cesh nadmasio i tu su mi preporucili Admini koji su bili prisutni na intervju da okacim...
gta5grand.com
Rejected - Lider za The Ballas Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... The Ballas Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Rejected - Lider za The Ballas Gang | Emin Meehmedovic
Informacije 1. Vaše ime IRL: Emin 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT +1 4. Prosjek online po danu:6-8h 5. Vaš Discord : emcccooo 6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic 7. Vaš ID: 62785 Dodatne informacije 1. Lider za..... The Ballas Gang 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Approved - Unjustice | Aldin Verstappen
Hello dear Curator of the Project, wish you happy new year. ❤️ Unfortunately i have a situation where Administrator that reviews applications Milos Borge did not act fairly because just about week ago i was called for interview to become Administrator and yesterday i was rejected for Leader...
gta5grand.com
Approved - Lider aplikacija | Milos Borge
Ja sam okacio aplikaciju za lidera Marabunta Grande koju mi je Milos Borge odbio iz razloga Ingame kazne+offtopic na forumu+nedovoljno truda u pisanju aplikacije, molim da se to proveri jer kao prvo nemam ingame kazni vec mesec dana a ukupno ih imam 7-8, kao drugo nisam off topic na forumu imam...
gta5grand.com