Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ale Vassago

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Aleksandar
2. Vaše godine:23
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 6 sati a vikendom do 10
5. Vaš Diskord: EverythingIsOkke#1305
6. Vaše Ingame ime:Ale Vassago
7. Vaš ID:9286

Dodatne Informacije
1. Lider za... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider:
-Strast za ciljevima organizacije: Želim biti lider ove organizacije jer delimo istu strast i viziju. Duboko verujem u ciljeve i vrednosti organizacije, te želim aktivno doprineti njihovom ostvarivanju. Moj entuzijazam za ovim ciljevima motiviše me da preuzmem odgovornost i usmeravam tim ka postizanju izuzetnih rezultata.

-Iskustvo i veštine za vođenje tima: Tokom moje karijere stekao sam značajno iskustvo u vođenju timova i ostvarivanju uspeha u sličnim industrijskim kontekstima. Posedujem veštine koje su ključne za efikasno vođenje, uključujući komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema i motivaciju tima. Verujem da ću moći da unapredim organizaciju kroz primenu ovih veština.

-Inovativnost i sposobnost prilagođavanja: Smatram da je ključno biti proaktivan lider koji može efikasno prilagoditi organizaciju dinamičnim promenama u okolini. Moj pristup je inovativan, sposoban sam identifikovati prilike za poboljšanja i brzo prilagoditi strategije kako bih osigurao/la uspeh u promenljivim uslovima. Želim biti lider koji inspiriše kreativnost i hrabrost u rešavanju izazova.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Nakon preuzimanja organizacije potrebno je da ucvrstiti jake temelje iste. Trebace vremena za izgraditi taj temelj kako bi mogli graditi organizaciju dalje na sigurnim stubovima.

-Mora da postoji jasna hijerarhija unutar same organizacije. Treba svaki covek da ima svoje zaduzenje, sto sam uspio u svojim proslim mandatima da uradim.

-Clanovi trebaju da budu aktivni. Neaktivni i clanovi koji ne rade nista kod mene nece imati mesta u bandi.

-Aktivnost clanova sa drugim organizacijama. Treba pokazati kakav je Los Santos Vagos zapravo Gang i dignuti Roleplay Gangstera na novi nivo, sto sam dokazao u svojim proslim mandatima da mogu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom