Postovana administracijo smatra da je administrator Abraham Elkhabib donesao pogrešnu odlukuoko oko moje kazne. Naime kaznjen sam za P.D 1.7 zbog pova na fam waru ja sam pov dostavio i okacio na youtube ali mi se iz nekog razloga nije cuo discord. Okacio sam 3 zalbe o tome na prvoje zalbi Rejected - Unban Appeal 1.7 I Denis Mic mi je administrator Abraham Elkhabib rekao da dostavim validan pov kako mi se cuje discord tokom snimanja ja sam ga u drugoj zalbi dostavio Reviewed - 1.7 I Denis Mic ovo je druga zalba administrator Abraham Elkhabib mi je na ovoj zalbi rekao da ispravim format. Ja sam ga ispravio na mojoj trecoj zalbi koja je odbijena Rejected - Unban Appeal 1.7 I Denis Mic napravio sam sve kao sto mi je administrator Abraham Elkhabib rekao i na kraju ju je odbio nemam nista protiv administratora Abrahama ali mislim da je donesao pogresnu odluku puno mi znaci igrati na ovom preljepom porjektu i stvarno nezelim gubiti dane na ovom projektu zbog ovakvih stvari.
Puno hvala na citanju i na razumjevanju nadam se pozitivnom odgovoru i nadam se da se svi zabavljate na ovom Preljepom projektu.
Riki Schwarzenegger...
Puno hvala na citanju i na razumjevanju nadam se pozitivnom odgovoru i nadam se da se svi zabavljate na ovom Preljepom projektu.
Riki Schwarzenegger...