Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61576
Players nickname
Riki Schwarzenegger
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 9, 2026
Time
21:00
Proofs
https://streamable.com/w3168h

Riki_

Player
Player
Postovana administracijo smatra da je administrator Abraham Elkhabib donesao pogrešnu odlukuoko oko moje kazne. Naime kaznjen sam za P.D 1.7 zbog pova na fam waru ja sam pov dostavio i okacio na youtube ali mi se iz nekog razloga nije cuo discord. Okacio sam 3 zalbe o tome na prvoje zalbi Rejected - Unban Appeal 1.7 I Denis Mic mi je administrator Abraham Elkhabib rekao da dostavim validan pov kako mi se cuje discord tokom snimanja ja sam ga u drugoj zalbi dostavio Reviewed - 1.7 I Denis Mic ovo je druga zalba administrator Abraham Elkhabib mi je na ovoj zalbi rekao da ispravim format. Ja sam ga ispravio na mojoj trecoj zalbi koja je odbijena Rejected - Unban Appeal 1.7 I Denis Mic napravio sam sve kao sto mi je administrator Abraham Elkhabib rekao i na kraju ju je odbio nemam nista protiv administratora Abrahama ali mislim da je donesao pogresnu odluku puno mi znaci igrati na ovom preljepom porjektu i stvarno nezelim gubiti dane na ovom projektu zbog ovakvih stvari.
Puno hvala na citanju i na razumjevanju nadam se pozitivnom odgovoru i nadam se da se svi zabavljate na ovom Preljepom projektu.
Riki Schwarzenegger...

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Dobio si odgovor u prosloj zalbi
admin donio ispravnu odluku - kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom