Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kamish Nedeljkovic

🥱
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL : Nikola
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : 5h-8h
5. Vaš Discord : kamish_nedeljkovic
6. Vaše ingame ime: Kamish Nedeljkovicc
7. Vaš ID : 64667

1. Lider za Los Santos Vagose

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Želim biti vođa Vagosa jer sam bio u svakoj Crime organizaciji a bio sam i pre lider i stekao dovoljno iskustva. Po meni bi ta banda bila za mene i volio bih voditi ovu organizaciju i dokazati sta znaci biti najjaci u getu.
2. Imam cilj voditi bandu s odličnim timskim radom, a ne kao vođa koji samo daje naredbe i bude nepristojan. Radit ću timski rad sa svakim članom kako bi početnik dobio priliku da dokaže svoj rad, prisustvovat ću svakom događaju i nagraditi onoga ko zasluzuje. Video sam vremenom da u bandi mnogi ljudi dobiju visoke cinove bez ikakvog iskustva i znanja. Dakle, nece svako dobijati na lepe oci zato sto to moze da utice na sam stav organizacije.

3. Imam dobro iskustvo u pljackama i talackama i tako da ću učiniti Vagos najboljim crimeom u gradu, pokušat ću se baviti većinom talačkih
situacija i pljačkama trgovina i bandi, pljačkama na autoputu svaki dan. Obavljat ću svaki posao prateci sva pravila. Uciniću Vagos najaktivnijom i najcenjenijom bandom u gradu i time pokazati state-u ko je najjaci u Los Santosu.

3. Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Izabraću zamenike koji su smireni i iskusni. Ne želim ljude koji započinju probleme ili nabijaju warnove bez razloga. Moja High Commanda ce imati stvarno nesto da radi kako bi se osiguralo da svi ostanu aktivni i da uzivaju u roleplayu. Voleo bi da naša banda bude aktivna 24/7. Bićemo stalno u getu, pljačkaćemo, ici kroz autoput i da svi znaju da je Zuta boja jedina i najjaca. Ko bude dosao u geto, videće Los Santos Vagos grafite svuda. Mnogi ljudi jednostavno krecu da pucaju bez reči, a to je dosadno. Objasnicemo svojim ljudima kako da zapravo razgovaraju s ljudima tokom pljački, postavljaju zahteve i ponašaju se kao prava kriminalna organizacija. To čini igru zabavnijom za sve i bolji roleplay u glavnom.

Rankovi

1.Paklena Narandza
2.Turferdzija
3.Tata Turfera
4.Sprint
5.Ljakse
6.Raljamen
7.Cevap

8.Razbojnik

9.Kibla
10.Reketar
11.Golub
12.Mesar

13. Slavko
14. Skrbina

15. Batinas
16. Alfa Romeo

17. Underground
18. Ohio

19. Mladenovcanin

20. Beretka

21.Nacelnik

Po mom misljenu mislim da meni ovi rankovi puno znace iz neki uspomena tokom roleplay-a i mislim da ce biti zanimiljivo tokom nekih situacija.

Srecno svima!

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u ponedeljak 12.01.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom