Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Lepadassy
Administrators nickname
Johny Abyss
Date
Jan 5, 2026
Time
13:33
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1224442/#post-4257303

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Dobro vece pre svega, dobio sam ban na 05.01 jer nisam imao POV sa "Kralja Planine" snimam preko Nvidie i kad sam dosao gore jer naravno uvek ranije dodjem, krug je vec bio tu vrv od proslog sata pa sam ja usao u taj krug i sacekao da prodje ali igrac koji me je okacio je pokusavao da bejta tako sto je ulazio-izlazio iz kruga umesto da udje i da se ispucamo kao ljudi i ja sam se iznervirao pa sam klipao taj momenat da bih ga okacio sto sam kasnije i zaboravio sve dok nisam video da je on kasnije okacio zalbu na mene i Admin po imenom "Johny Abyss" mi je trazio POV sa "Kralja Planine" ali kad sam pogledao vreme video sam da trazi iz 15:10h sto naravno ja nemam jer kad sam klipovao na tom prvom krugu kad sam dosao nisam ponovo klipao kasnije iz navike jer uvek jednom klipam na "Kralja Planine" jer se ne desava to toliko cesto da ima 2 kruga tj krug jedan iz proslog sata i za 2-3 minuta dodje opet krug... Od kad sam video zalbu i da nemam pov od 15:10 nego do 15:08 smorio sam se jako i odmah preso na Twink misleci da cu moci da isteram ovih 30 dana nekako bez Main Acca ali nisam mogao da izdrzim bez da zatrazim Unban pa bih vas zamolio ako moze da dobijem Unban bio bih puno zahvalan...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom