Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na jučerašnje odluke zbog Discorda I Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jun 11, 2022
Time
15:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qcyBsxBdTTk

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Dragi Administratori,

Sada cu vam demonstrirati kako se zapravo može napraviti hajka na tzv. bubici.
Kako vi nama tražite da Vam mi snimimo u igri svaki sloj igre, tako i za Discord morate traziti sve i jedan dokaz . Ja na Discordu mogu napraviti na internet pretržavaču šta god želim i poslije toga plasirati kao istinu, ne možete uzimati u obzir takve SS. To nije relevantno i tačno, morate tražiti video dokaze da se vidi da lice koje je pravilo SS nije bilo u nekom internet pretraživaču. A discord u Internet pretraživaču nije relevantan i ne može se otkriti jer je bukalno isti kao i aplikacija.

1654968088479 - ovo nije relevantan dokaz da se Miljan blokira. Ja cu vam napraviti isti ovakav SS sa istim tekstom i akterom , a samo cu promjeniti datum .

Dragi Administratori, nemojte ovo raditi molim Vas. Blorali ste 6-7 vrhunskih igrača bez relevantnih dokaza. A Blokirali ste ih slučajno na dan kada je momak trebao preuzeti vladu. I kako može neko biti gradonačelnik ovoga grada ako ga igrači nisu izabrali ? Ako je kandidat diskalificiran onda ide ponovno glasanje. Tražite od osobe koja Vam je ovo poslala , SS kompletnog Destopa, da vidimo da nije bilo u internet pretraživaču.

Pregledajte kompletan video i dobro procjenite.

s poštovanjem,

Toma

Status
Not open for further replies.
Top Bottom