Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63193
Players nickname
Dragan Bager
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jan 10, 2026
Time
14:45
Proofs
.

nolecvarak

Player
Player
obracam vam se povodom mog trajnog bana zbog vredjanja projekta. u potpunosti prihvatam odgovornost za ono sto sam napisao i za nacin na koji sam se ponasao u tom periodu. ne trazim opravdanje niti pokusavam da umanjim svoju gresku, svestan sam da sam presao granicu i da sam time narusio ugled projekta.
od bana je proslo vise meseci i u tom vremenu sam imao dovoljno prostora da shvatim koliko sam pogresio. grand rp mi je bio jedini server na kojem sam aktivno igrao, u koji sam ulagao i vreme i novac, i tek nakon zabrane sam shvatio koliko sam sve to olako doveo u pitanje jednim nepromisljenim postupkom.
znam da sam ranije slao vise zalbi i razumem ako je to ostavilo los utisak. ovu zalbu ne saljem impulsivno, vec nakon duzeg perioda bez ikakvog kontakta, sa iskrenom zeljom da pokazem da sam spreman da postujem pravila i autoritet administracije bez ikakvih rasprava ili konflikata.
ako mi se pruzi jos jedna sansa, obavezujem se da se ovakva situacija vise nikada nece ponoviti i da cu svojim ponasanjem pokazati da sam naucio lekciju.
hvala vam na vremenu i na citanju ove zalbe, bez obzira na konacnu odluku.
Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom