Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 10, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Y7UELIVxXRk

Novakkk

🫡
Player
Postovana administracijo sve u pov-u ovo sta ovi ljudi rade od servera je strasno, nez do kad ce ovo trajat covjek dolazi 4 min poslje ooc eventa sam hapsi nas 3 i poslje sve vidi u nastavkumolim vas da se ovo strogo kazni, dostavit cu i dokaz da sam bio na ooc eventu, Hvala!!

I molim da se strogo kazni covek pod ID 2013 Koji cijeli vrijeme odbija rp.

Nemam pov doslovno od pocetka zato sto nisam bio za pc dok me je on vezao i ubacio u auto!!!

Hvala Lp!

Novakkk

🫡
Player
evo pov da sam bio na fabrici
dakle igrac me hapsio par min poslje ooc eventa strogo kaznjivo!!!

Djordje Bakmaz

Player
Player
Pov nije od pocetka zapoceli ste ic situaciju
+ jos dva vasa vozila me udaraju iz istog fama i na kraju se vidi kako njihov clan fama ulazi u doc i ubija te time 3clana porodice berluconi krse pravila sto je warn pola fama sam vam stavio u zatvor i imate pravi glasa🤣🤣🤣🤣
Veliki pozdrav od mene.ZZ

Novakkk

🫡
Player
+ jos dva vasa vozila me udaraju iz istog fama i na kraju se vidi kako njihov clan fama ulazi u doc i ubija te time 3clana porodice berluconi krse pravila sto je warn pola fama sam vam stavio u zatvor i imate pravi glasa🤣🤣🤣🤣
ne krse 3 calana isto pravili;)

Svinjaccc

Player
Player
Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon.
POSTO vidim da ne znate kako sta eto vam 😘

DiegoDjapa

Player
Player
lice jel ti kapiras sta znaci ''nema 10 minuta poslje ooc eventa'' da te pitam samo jer ocigledno ne kapiras

Djordje Bakmaz

Player
Player
Dakle igrac pod id 32320 krsi na pocetku pova neadekvatno ponasanje citav put mga njegovi ljudi me udaraju na auto putu uljejcu u doc i ubijaju ga na kraju i kod fiba ste vidili da pucaju unutra i evo slika kako im govori da ne moze da je gz + jos pise vezan da se kazni sve i jos pov nije od pocetka

DiegoDjapa

Player
Player
Dakle igrac pod id 32320 krsi na pocetku pova neadekvatno ponasanje citav put mga njegovi ljudi me udaraju na auto putu uljejcu u doc i ubijaju ga na kraju i kod fiba ste vidili da pucaju unutra i evo slika kako im govori da ne moze da je gz + jos pise vezan da se kazni sve i jos pov nije od pocetka
kakav pov od pocetka lice covjek ti govori da ide sa eventa i da nem a 10 min od kako je se event zavrsio o cemu pricas

Top Bottom