Postovana administracijo kao sto mozete videti u pov-u da gospodin Bakmaz id 2013 preti ne samo meni nego i drugim ljudim dam se kladit da nismo jedini ja i doticni brane iz pov-a! Molim da se ovo strogo kazni jel ako se ovakve pretnje upute nekom ko nije mentalno stabilan bi mogao i napravit ono najgore sto nitko ne zeli!!! Dam se kladit da ja nisam jedini kome su ovakve pretnje upucene!! Da nekog trazis adresu da govoris kako te tuku zbog igrice itd. također da se primjetiti da me s nekim zamjenio zato sto prvo nisam iz makedonije kao sto mozete vidjeti na mojim aplikacijama za idera. Također ko zna kakve je doticni 2013 poruke slao tom momku iz makedonije ili tko god da je taj decko kome je to htio uputiti!! Znam da poruke nisu upucene meni mislim na poruke ovo za momka iz makedonije ali kome god da su ove poruke trebale biti upucene smatram da to ne zasluzuje!! Zato i pisem ovu zalbu jel ovo nije prvi put da se ovo desava doticnom Bakmazu niti ce bit zadnji put ali kad tad ce ga netko morat prijavit za to tako da sam ja to napravio iako on mene briga sta me neki Bakmaz sa neke igrice trazi adresu, stvaro me briga ko je ista je i sta oce, nego me vise zabrinulo ovo sta je piso za nekog momka iza makedonije, zato sam i pisao ovu zalbu da se ovakve stvari nebi ponavljale!!
Hvala na razumijevanju unaprijed!!
Hvala na razumijevanju unaprijed!!