Informacije
1. Vaše ime IRL
Ognjen
2. Vaše godine
15
3. Vremenska zona
GMT +1
4. Prosjek online po danu
4 - 9
5. Vaš Discord
sverc1236
6. Vaše ingame ime
Promaja Loney
7. Vaš ID
66703
Dodatne informacije
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neke bitne informacije :U organizaciju nebi ubcivo ne profrsionsalne ljude i ljude koje koje neznaju pravila drzave. Upoznat sam sa pravilima grada i ostalih bitnih informscija. Volim Role Play i volim da suradjuem svaku priliku. Druzeljubiv sam covjek volim pomoci u svaku priliku. Svoje zamjenike bi podjelio ljudima koji su vise godina u ovoj drzavi i znaju sta rade , rankove ostale bi djelio zasluzeno i korektno . U mojo organizacii nebi useto svako tako lako morao bi da prodje ispitivanje koje je posvecenjo tome i koreknto . To biniloe sasvim korektne i obrazlozene dodatne informacije
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rankovi:
------ Vrhovna Komanda ------
14 - Glava
13 - Desna Ruka
12-Underboss
------ Visoka Komanda ------
11 - Consigliere
10 - Turf Team Leader
------ Vagos ------
9 - Turfer
8 - Cappo
7 - Grafit Team Lider
6 - Grafit Team
5 - Diler
4 - Cuvar Geta
3 - Geto Boy
2 - Rookie
1 - Suspenzija
Hvala na citanju!!!
Promaj Loney
1. Vaše ime IRL
Ognjen
2. Vaše godine
15
3. Vremenska zona
GMT +1
4. Prosjek online po danu
4 - 9
5. Vaš Discord
sverc1236
6. Vaše ingame ime
Promaja Loney
7. Vaš ID
66703
Dodatne informacije
Neke bitne informacije :U organizaciju nebi ubcivo ne profrsionsalne ljude i ljude koje koje neznaju pravila drzave. Upoznat sam sa pravilima grada i ostalih bitnih informscija. Volim Role Play i volim da suradjuem svaku priliku. Druzeljubiv sam covjek volim pomoci u svaku priliku. Svoje zamjenike bi podjelio ljudima koji su vise godina u ovoj drzavi i znaju sta rade , rankove ostale bi djelio zasluzeno i korektno . U mojo organizacii nebi useto svako tako lako morao bi da prodje ispitivanje koje je posvecenjo tome i koreknto . To biniloe sasvim korektne i obrazlozene dodatne informacije
Rankovi:
------ Vrhovna Komanda ------
14 - Glava
13 - Desna Ruka
12-Underboss
------ Visoka Komanda ------
11 - Consigliere
10 - Turf Team Leader
------ Vagos ------
9 - Turfer
8 - Cappo
7 - Grafit Team Lider