Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24976
Players nickname
Brane Ajayi
Administrators nickname
Ogisha Xalkiaz
Date
Jan 10, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_MAz-gOjeb0&list=RD_MAz-gOjeb0&start_radio=1

Brankica11

Player
Player
Poštovani,

želim da se izvinim zbog prekršaja pravila 3.1 (neadekvatno ponašanje). U toj situaciji sam u afektu rekao drugom igraču „npc, da bog da umro“, što je bilo neprimereno i pogrešno, i svestan sam svoje greške.

Do incidenta je došlo nakon RP eventa (fabrika), kada me je igrač hapsio iako sam smatrao da je to protiv pravila, što me je iznerviralo. Ipak, znam da to ne opravdava moje ponašanje i prihvatam odgovornost.

Ovo mi je prvi put da kršim ovo pravilo. Na serveru nisam bio skoro 3 godine i tek sam se skoro vratio jer zaista želim da igram i budem aktivan. Raspust mi se završava za 7 dana, pa bih zamolio da, ako je moguće, razmotrite unban ili skraćenje kazne.

Garantujem da se ovako nešto više neće ponoviti.

Pending review - MASS RULE BREAK - FIB

Brankica11

Player
Player
Nisam igrao na serveru duži vremenski period zbog promene mesta stanovanja i računara. Nakon skoro tri godine sam se ponovo javio i tada sam saznao da mogu da nastavim igranje na svom starom nalogu, bez potrebe za pravljenjem novog.

Gospodin Abraham Elkhabib mi je dao odobrenje da nastavim igru na postojećem accountu. Želim da nastavim da igram aktivno i da budem korektan član zajednice.

Ljubazno vas molim, ukoliko je moguće, da mi se kazna ukloni i da mi se pruži još jedna šansa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom