Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Discord Unaban appeal I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71812
Players nickname
Don Andjelo
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 11, 2025
Time
19:12
Proofs
https://imgur.com/a/O7Raoun

Don Andjelo

Player
Player
Draga administracijo obracam vam se jer vise ne znam kome da se obratim pisao sam i nemcima i vama za discord unban appeal nemcima jer mi je receno da je ban od njoh nemci mi samo odgovore da je odbijeno dok mi aldin verstappen rekao da nije od RS administracije ovako stoje stvari neki link je nekako zalutao na Grand discord Bot-a gde sam ja dobio Ban kako ne znam ne kazem da nisam mozda ja poslao ne znam sta se desilo zeleo bih da razjasnim i dokazem da mi je stalo do vaseg projekta i da zelim i dalje igrati po pravilima servera zao mi je sto je do toga doslo jer ne igram nigde drugde osim na Grand serveru tu sam ulozio dosta vremena,ulazem i dosta u sam ACC Grand Coinsima pa vas molim za jos jednu sansu da sve to ispravim i pokazem vam da zaista ne znam sta se dogodilo i kako se dogodilo da taj neki link zaluta na Bot-a molim vas pruzite mi jos jednu priliku da budem deo i clan vaseg i naseg Grand discorda. S postovanjem Don Andjelo

User name of disc : andjelo0727
Display name:AURORA I Don Andjelo
Disc id : 1337741480864911360

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , Odgovor dat na proslim zalbama , spam iste teme rezultirat ce da forum nalog bude kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom