povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!video snimak kako pise u chat? ne mogu da predvidim kad ce on pociniti G.P 3.2, ocigledno je napisao "jebem ti mamu" ne znam na osnovu cega ne mozes da zakljucis zalbu kad je lik lepo napisao "jebem ti mamu"Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Slika nije validan dokaz, dostavite video snimak.
( Imate rok 12 sati )
Pa meni se cini da ce neko pojesti bananuJebem ti opet mater sta diras matketa keru
mangup na baterijeJebem ti opet mater sta diras matketa keru
Znaci ti si daj sto drukasve u screenovima, link njegovog ID-a: Grand Theft Auto V Screenshot 2026 01 11 01 54 24 12 hosted at ImgBB
naravno da ga necu pustiti ako vredja porodicuZnaci ti si daj sto druka
Smesno ti a zalba nece da prodjenaravno da ga necu pustiti ako vredja porodicu![]()
on je dobar sto nam svima vredja majketrebaju te zabranit iz svih organizacija na serveru
drukas svoje iz organizacije koji si ti lik
i sta te boli kurac? i da ti najbolji drugar irl opsuje majku jel bi ga ostavio ? ti si ispo veca budala od njega jebiga zao mi jeon je dobar sto nam svima vredja majke
i sta te boli kurac? i da ti najbolji drugar irl opsuje majku jel bi ga ostavio ? ti si ispo veca budala od njega jebiga zao mi j
iskreno ne treba da misli da je jako mudo i psuje majke ljudima, ali cu povuci zalbui sta te boli kurac? i da ti najbolji drugar irl opsuje majku jel bi ga ostavio ? ti si ispo veca budala od njega jebiga zao mi je