Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59623
Players nickname
Ahmad Ivory
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/awCTkYT

kila1337

sve probleme zarolam u punu 100ku
Player
Pisem za drugara posto je njegov forum banovan
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postovana administracijo,
12. aprila 2025 sam dobio ban za odbijanje pc checka od strane administratora Ady Benza.
13. aprila napisao sam appeal na forumu appeal je odbijen od strane Abrahama, Rejected - PC Check | Ady Benz
14. aprila napisao sam appeal na forumu koji je za Lebrona on je odbio taj appeal. Rejected - PC Check | Ady Benz | For Lebron
18. aprila sam dobio blacklistu od Aldina, u prvom i drugom linku zalbe imate pov gde me je administrator teleportovao i gde sam mu rekao da sam banovan na grandovom discordu.
Administrator mi je rekao da sacekam i par trenutka posle toga me je banovao.
Proslo je dosta vremena od ovoga ja vas molim da mi date drugu sansu da zaigram na ovom serveru,
tokom igranja sam stvorio dosta prijateljstava i imao dosta trenutaka koje nosim u mom srcu i pre svega sto je najbitnije sam se zabavljao i uzivao u igrici.
Situacija koja se meni desila je verovatno neki nesporazum nadam se da bih mogao ponovo da zaigram.
Hvala unapred,
Ahmad.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom