Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Nikola Luther
Date
Jan 11, 2026
Time
08:26
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1230369/

Tungsten

Player
Player
Postovani Aldine, ostali

Ponovo sam podigao zalbu koja sadrzi ceo POV, mogu dodati i pre i posle minutazu i od prosle godine ako treba samo kazite bez da zatvorite zalbu jer imam vec sumlju da namerno trazite istu ne bi li izbegli kaznjavanje ovog igraca.

Zalba odbijena "Policajac te nije uhapsio, navedeno pravilo nije prekršeno." - smejem se iskreno :D jel mozete da mi objasnite kako sada nije prekrseno navedeno pravilo kada cu da vas citiram "Slazem se da nema rp razlog da te hapsi , al ovo nije POV cjele situacije samim time igraca necu kazniti , administratoru cu objasniti gresku"

Znaci ako me neko Tejzuje, malo obara sa nogu, zatim utrosi 17 minuta mog zivota u voznji i lezanju na patosu u zatvoru + MG-a (pogledajte video) + FAIL-uje jer sam dodatno trazio advokata + preti/blackmail ostalim drzavnim sluzbenicima da ce pozvati Lidera FIB-a ukoliko me ne uhapse i onda samo me na kraju pusti usred zatvora gde je sve zakljucano da me neko drugi ubije misleci da sam se usunjao itd. onda se nista ne racuna od navedenog kao fora SALILI SMO SE - samo da znam da odem odma da radim u PD i da isto tako maltretiram igrace pa da cekam da me neko okaci da vam prilozim ovo?! Zelim da po pravilima kaznite igrace koje sam prijavio kao i mene ako postoji nesto da sam prekrsio kao i sve ostale koga god da treba. Pravila igre moraju da vaze isto za sve.

Lepo vas unapred molim za detaljno obrazlozenje u slucaju da i ova zalba biti odbijena da znam za RP kao PD sluzbenik.

za vidljivost - Aldin Verstappen

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 58649 dobit ce kaznu za FailRp
ID 74701 dobit ce kaznu za FailRp

Mogli ste izaci imati rp sa njim objasniti da ne smije da radi to ispred pd-a i da mora da ode , ne samo odalji se i ako nece hapsenje niste banda , policija ste nije radio nista kriminalno da bi se na taj nacin postupalo prema njemu

Adminu skrenuta paznja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom