Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
489031
Players nickname
anonymous
Suspect ID
475378 + 491721
Date of violation
Jan 10, 2026
Time of violation
21.17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=I3Yb76XEafw

Bovş

Player
Player
Video 36 saniye sonra başlıyor. Bu benim ilk forum gönderim ve onları öldürdükten 15 dakikadan kısa bir süre sonra gelip bana hakaret ettiler. Çok üzüldüm. Türk yetkililerinin bu olayı incelemesini istiyorum. Kim haklıysa cezalandırılmalı. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bovş

Player
Player
Hello two people came and asked for my passport I dıdnt give ıt to them I told them to show theır ID, and then they started shooting at me We killed them and they came back within 15 mınutes cursıng at me Im very upset and I want the Turkısh authorıtıes to look ınto thıs Thank you for reading

Bovş

Player
Player
Video 36 saniye sonra başlıyor. Bu benim ilk forum gönderim ve onları öldürdükten 15 dakikadan kısa bir süre sonra gelip bana hakaret ettiler. Çok üzüldüm. Türk yetkililerinin bu olayı incelemesini istiyorum. Kim haklıysa cezalandırılmalı. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom