Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74910
Players nickname
Tomislav Kokilic
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Sep 6, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/fIiqV34

Tomislav Pepsilic

Grand rp Player
Player
Dobro Vece postovana administracijo! Pre svega Srecna Nova Godina i praznici! Zeleo bih da vas pitam nesto i ako bih ste mogli da ovo pitanje pre nego sto odbijete razmotrite.Pre svega poceo sam da igram ovaj projekat jako davno na id-u 74910 i ja i brat smo oduvek deleli kompjuter i uvek sam igrao na njegovom twinku jer nisam znao da je kaznjivo.Sada vec dugo ne igram ovaj projekat i zeleo bih da se vratim znam da twink nalog se nemoze unbanati ali bih vas stvarno zamolio da mi date sansu da napravim novi rockstar i da ako treba dobijem kaznu za generalno pravilo 1.4 koju cu da odsluzim ali kada se kazna zavrsi da na tom novom rockstaru mi ostane jedan acc na kom mogu da igram kao sto moj brat igra na svome. Stvarno bih zeleo ako je moguce da ovo uradite za mene jer nikada nisam bio igrac koji je voleo da krsi pravila desilo se slucejno nazalost.Molim vas pruzite mi sansu.

Tomislav Pepsilic

Grand rp Player
Player
Pre svega 13 Januara Je Srpska nova godina,I ja bih voleo da zaigram Projekat,Nije fer od vas.
Samo se cuo bratov glas nisam davao account nikome,Ali vi mene obtuzujete za GP 1.1.Stvarno nije fer od vas Un blocka me na discord i daj da popricamo ko ljudi.Ne mislim na korupciju neko da mi kazes kada bih mogao da zaigram projekat ponovo ako bi mogao .Molim te

Status
Not open for further replies.
Top Bottom