Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52011
Players nickname
Zla alccaponne
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 12, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/UYRs37wP2Mg

Davorcis junior

Player
Player
Postovana administracijo dobro vece e ovako da ispricam jednu situaciju ja znam da sam prekrsio 3.2 ali nikako ne krsim irl pretnje ima pov vidi se sve nikako ne krsim irl pretnje nista nisam spomnuo o tome lice iz lspd bait da bi ga psovao i plus nije kaznjen za bait a ja ne krsim irl rpetnje nego 3.2 samo lice. Mi kaze da te jebem u usta ja dao mu adresu ireku dodji ako mozes jebi nikako ni sam rekao da ce da ga ubijem ako ga nadjem ili pa ako ga nadjem da cu mu radim nesta samo lepo dao afresu cim se kurci neka jebe eto a nista nisam rekao za irl pretnje znam da proslo neko vreme nakov ovo ali nisam bio u mogucnosti da okacim ovaj detal i zato sad stavljam izvinite za kasnjenje ali nisam imao mogucnost
Hvala na razumevanju mislim da ce da prihavtite i svatite o cemu pricam nikakv irl pretnje nema tu

Davorcis junior

Player
Player
Nije mi jasno u cemo irl pretnje nikakva irl pretnje jisam uradio samo sam mu rekao gde zivim a nista nisam se zakanio da ce damu radim zanirl pretnje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom