By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo decko da li si ti normalan sta si izjavio mislim da klasican bani vejder i kupac ingm za irl para ali oke da se vratim na ovu temu ja sam njemu dao regularno fam sto mogu da vide i micki mic sam napisao priv da mi otvori forum da mogu da napisem aplikaciju da sam prebacio fam a ti bez ikakog dokaza mene okrivljujes ali okej vidi se da nisi dobar i tjt prijatnoTakodje proverite kod koga su prebacene pare, Pinki Svaba mu je prebacio fam da bi skemao ljude i da te pare idu njemu!
Da kupujemo za rl pare ne bi sad bili skemani za 12 milionaPrvo decko da li si ti normalan sta si izjavio mislim da klasican bani vejder i kupac ingm za irl para ali oke da se vratim na ovu temu ja sam njemu dao regularno fam sto mogu da vide i micki mic sam napisao priv da mi otvori forum da mogu da napisem aplikaciju da sam prebacio fam a ti bez ikakog dokaza mene okrivljujes ali okej vidi se da nisi dobar i tjt prijatno![]()
brate ako imas dokaz dje sam ja skemova nekog mozemo da pricamo do tad ne i molio bih administraciju da proprati Andjelu Spice | 77542 i Hugo Killa | 85318 zato sto su vam Bani Vejderi pred vama Hvala puno prijatnoDa kupujemo za rl pare ne bi sad bili skemani za 12 miliona
evo ogisa on ne izbjegava da da fam nego je sam rekao da mu date 12m sto se i cuje na snimku on je rekao da njega porez ne zanima i da oce okruglo 12m i ovo ne mora da znaci da je fam u pitanju moze biti bilo sto i nauci te vec jednom da snimate kako treba jer se ocigledno vidi da nemate duzi pov pa se izvlaci te da dva pova koja su mozda i isecena pozravEvo Deda jasno je vidi kako izbegava i sve i sam vidis u logovima da mi nije vratio pare i da nije prebacio fam
Ovo je dovoljan pov i nemam veci iz ovoga mozes da zakljucis sve pozdrav .