Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42974
Players nickname
tole salvatore
Administrators nickname
Niko salamanca
Date
Jan 12, 2026
Time
16-30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_94rm-BuFHk

Tole Salvatore

Player
Player
Dobar dan,
obraćam vam se sa velikom zabrinutošću i strahom povodom mog thread-a:

U navedenom threadu se jasno vidi da su mi određeni igrači (ID-11502 ID-9286 ID-62457 ID-377) upućivali pretnje smrću. Te poruke nemaju nikakve veze sa RP situacijom i shvatam ih kao pretnje van RP-a. Zbog sadržaja tih poruka osećam se uznemireno i uplašeno, jer se radi o direktnim pretnjama po moj život.

Posebno me zabrinjava činjenica da je administrator koji je pregledao prijavu odlučio da je odbije. Takva odluka me dodatno uznemirava, jer smatram da ovakve pretnje ne bi smele da se ignorišu niti da ostanu nekažnjene.

Molim vas da se ovaj slučaj ponovo razmotri sa posebnom pažnjom, jer ovakvo ponašanje ozbiljno utiče na moj osećaj bezbednosti i poverenje u sistem moderacije.

Unapred hvala na razumevanju i pomoći. Sa postovanjem Tole Salvatore

ForumWarior

Player
Player
Dobar dan,
obraćam vam se sa velikom zabrinutošću i strahom povodom mog thread-a:

U navedenom threadu se jasno vidi da su mi određeni igrači (ID-11502 ID-9286 ID-62457 ID-377) upućivali pretnje smrću. Te poruke nemaju nikakve veze sa RP situacijom i shvatam ih kao pretnje van RP-a. Zbog sadržaja tih poruka osećam se uznemireno i uplašeno, jer se radi o direktnim pretnjama po moj život.

Posebno me zabrinjava činjenica da je administrator koji je pregledao prijavu odlučio da je odbije. Takva odluka me dodatno uznemirava, jer smatram da ovakve pretnje ne bi smele da se ignorišu niti da ostanu nekažnjene.

Molim vas da se ovaj slučaj ponovo razmotri sa posebnom pažnjom, jer ovakvo ponašanje ozbiljno utiče na moj osećaj bezbednosti i poverenje u sistem moderacije.

Unapred hvala na razumevanju i pomoći. Sa postovanjem Tole Salvatore

giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom