Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande | Ilija White

Status
Not open for further replies.

Ilija White

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5/6 sati
5. Vaš Discord: ilijaa1231
6. Vaše ingame ime: Ilija White
7. Vaš ID: 72020

Dodatne informacije

1. Lider za.....Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zato što želim da podignem kvalitet roleplay-a u organizaciji.
Kao lider, moj cilj je da Marabunta ne bude samo „random kriminalna grupa“, već ozbiljna, organizovana kriminalna organizacija sa jasnom hijerarhijom, pravilima i pričom. Trudio bih se da svaki član ima ulogu, zadatke i priliku za razvoj karaktera kroz realan i kvalitetan RP.
2. Zato što imam viziju kako Marabunta treba da funkcionišu.
Marabunta Grande vidim kao organizaciju koja kontroliše teritorije kroz pamet, taktiku i timski rad, a ne samo kroz pucnjavu.
Fokus bih stavio jaku kontrolu teritorije i stalno prisustvo na ulici. Svaki član bi imao svoju ulogu u organizaciji, napredovanje bi se zasnivalo na aktivnosti.
3. Zato što sam spreman da preuzmem odgovornost i vodim organizaciju.
Imam strpljenje da radim sa članovima, da obučavam nove igrače, rešavam konflikte unutar organizacije i da budem aktivan lider. Lider po meni nije samo onaj koji izdaje naređenja, već neko ko motiviše, organizuje i pravi atmosferu u kojoj je svima zanimljivo da igraju.

Rankovi
13.Leader
12.Co-Leader
11.Real OG
10.Shotcaller
9.Turfer
8.OG
7.Top Dawg
6.Vagos Warrior
5.Certified
4.Hood Banger
3.Street Soldier.
2.Young Vago
1.Recruit
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u Marabunta Grande organizaciji jeste da se uvede "Konstantna disciplina i doslednost u ponašanju".

Kako bi svaki član uvek reagovao u skladu sa svojim IC karakterom važno je da se članovi podstaknu timskom igranju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom