Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38883
Players nickname
Jocke Gold
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 11, 2026
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/WMpZWCm

Dixon Mutombo

Player
Player
Dobro vece, nadam se da ste dobro i da lepo provodite zimske praznike Malopre sam dobio ban u igrici na mom main acc-u ID-38883 Razlog:Hakovanje accounta Banovao me je administrator nikola armani ja sam nikolu pitao za razlog i nikola mi je rekao da ne moze da mi kaze razlog. Nista necu da odugovlacim i tako dalje Ali zelim da pitam dali mogu dobiti unban ili barem da znam razlog zasto sam banovan ako ne zelite javno mozete mi napisati na diskordu yezi6877 taj diskord trenutno koristim. Zelim da vas zamolim za unban jer sam u ovoj igrici proveo i idalje provodim dosta vremena svog zivota i ne zelim da sve to propadne sada, Ne zelim da banevadam je nemam svrhu toga. Izvinjavam se ako sam uvredio nekog administratora nekad ili nekog igraca Nadam se pozitivnom odgovoru. Ugodno vece,Laku noc.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ovaj forum je vec jednom kaznjen za spamovanje zalbi u tudje ime , ako nastavite forum ce opet biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom