Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vito Schofield

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ajdin
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-6H
5. Vaš Discord:leflow_
6. Vaše ingame ime:Vito Schofield
7. Vaš ID:46127

Dodatne informacije

1. Lider za.....:National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Iskustvo i razumijevanje rada National Guarda
Zelim biti lider NG jer dobro razumijem ulogu ove organizacije u drzavi. National Guard je kljucna snaga za odrzavanje sigurnosti, podrsku drzavnim institucijama i reagovanje u kriznim situacijama. Kroz dosadasnje iskustvo upoznao sam se s pravilima, hijerarhijom i odgovornostima koje ova organizacija nosi, sto mi daje dobru osnovu za kvalitetno vodenje.

2.2. Sposobnost vodenja i organizacije ljudi
Smatram da dobar lider mora biti smiren, pravedan i organizovan. Kao lider NG, fokusirao bih se na disciplinu, timski rad i jasnu komunikaciju medu clanovima. Moj cilj je da svaki pripadnik zna svoju ulogu, ima priliku za napredovanje i da se svi zadaci izvršavaju profesionalno, bez nepotrebnih konflikata ili neaktivnosti.

2.3. Unapredenje roleplaya i aktivnosti organizacije
Jedan od glavnih razloga zašto zelim ovu poziciju jeste zelja da unaprijedim RP kvalitet National Guarda. Planiram uvoditi realisticne treninge, vjezbe, patrole i zajednicke akcije s drugim drzavnim organizacijama. Time bi NG bio aktivniji, ozbiljniji i zanimljiviji kako za clanove, tako i za ostatak servera.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da je kljuc za bolji RolePlay u National Guardu veca organizovanost i dosljednost u svakodnevnim aktivnostima. Potrebno je uvesti redovne RP treninge (vojne vjezbe, reagovanje u vanrednim situacijama, kontrole objekata) kako bi clanovi znali kako pravilno reagovati u svakoj situaciji, bez OOC ponasanja.
Također, vazno je jačati hijerarhiju i lanac komande, gdje se jasno zna ko izdaje naredbe i ko je za sta odgovoran. Time se smanjuje haos i povećava realnost RP-a.
Na kraju, predlazem bolju saradnju s drugim drzavnim organizacijama (LSPD, EMS, FIB,SAHP) kroz zajednicke akcije i scenarije. To doprinosi ozbiljnijem i zanimljivijem RP-u, te jaca ugled National Guarda na serveru.

Milan Bucojevic

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se održati u Srijedu 21.1.2026 u 20:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom