Dobar dan Abrahame dobio sam ban za Generalno Pravilo 1.4, koje sam nesvesno prekrsio naime dobio sam ban zato sto sam se ulogovao na 2 akaunta od dva druga koji su mi dali akaunte zato sto ne igraju vise moj main akaunt je 84707 a twink akaunt je 84723 od ovih akaunta ne znam id-eve ali znam da su bila 2 akaunta, nisam znao za ovo pravilo u momentu kada sam ulazio na akaunte i kad sam dobio ban sam procitao sta znaci to pravilo, kajem se zbog svoje greske i stvarno bih voleo da dobijem unban da mogu nastaviti odmah da igram a ne da cekam 60 dana.Izvinjavam se zbog moje greske koju sam napravio i mogu vam garantovati da nece nikad da se ponovi.
Moje ime social cluba je: VFHGHHVHHG mogu da nastavim da igram na njemu evo i dokaz da ga posedujem:
I prihvatam Moneywipe
nadam se najboljem i hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje gluposti koju sam napravio izvinjavam se jos jednom.
Moje ime social cluba je: VFHGHHVHHG mogu da nastavim da igram na njemu evo i dokaz da ga posedujem:
nadam se najboljem i hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje gluposti koju sam napravio izvinjavam se jos jednom.