Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

skanky.

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Petar
2. Vaše godine - 18
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - Od 4-6 sati dnevno.
5. Vaš Discord - dzigzz
6. Vaše ingame ime - Skanky Black
7. Vaš ID - 66628

Dodatne informacije:
1. Lider za - NG (National Guard).

------------------------------------------------

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

A) Moja Uloga kao lider

Već par meseci razmisljam o ovoj odluci i odlučio sam da zelim postati lider ove organizacije jer mogu napraviti najbolji RolePlay od ove organizacije i mislim da je NG najbolja organizacija za RP samo joj treba pravi lider koj ce da ostvari taj RP a ja mislim da to mogu.

Započeo sam svoju karijeru u NG-u preko vojnog roka, kada sam zavrsio vojni rok ostao sam u NG oragnizaciji i napredovao sam kroz sve jedinice i razlicite mandate, veoma mi se svideo sistem ove organizacije i stvorila mi se želja i volja da postanem lider ove organizacije.

Nacional Guard mora da predstavlja službu sa najvišom disciplinom, sa najboljim vojnicima koji su spremni da zaštite državu u svakom trenutku.
Moja vizija NG-a je da ostvarimo najbolji ROLEPLAY rad. Planiram da uvedem neke promene koje ce skroz promeniti i poboljšati učinak rada ove organizacije. Počevši od regrutacije i treninga do roleplay dužnosti svake jedinice u organizaciji.

Organizaciju predstavljaju vojnici koji su strogo profesionalni u svom poslu i svako zaslužuje svoju poziciju u organizaciji. Ja već imam svoj krug pouzdanih ljudi koji će biti HC Team i koji imaju moje puno poverenje u njihovu ozbiljnost.

Kao General NG-A zalagaću se da saradnja sa ostalim organizacijama bude što profesionalnija bez ikakvih problema i konflikta. Takodje ću se potruditi da obezbedjenje vojne baze bude na najvišem nivou što znači da će gangovima biti teže da upadnu u vojnu bazu i napadi će se smanjiti skoro na nulu zbog profesionalnosti naših ljudi.

Saradnja izmedju članova NG-a mora biti naj profesionalnija i rad članova mora biti ozbiljan što znači da nema skidanja rankova, izbacivanja, black listanje itd. bez validnog dokaza, takodje unutar NG-a ne sme biti tolerisana svadja i konflikti izmedju članova. Zdrav odnos izmedju članova je osnova svakog uspeha.

B) Služenje drugim organizacijama i građanima:

NG će uvek biti na usluzi gradjanima i ostalim organizacijama. Uvek ćemo biti kolegijalni sa SAHP, LSPD, GOV, FIB u vezi akcija i svih ostalih radnji koje ćemo vršiti. Odredjeni činovi će uvek biti tu za gradjane koji žele da se prijave za dobrovoljni vojni rok ili da daju upute za kandidate za zaposaljavanje.

C) Trening zaposlenih:

Odabrani članovi HC Teama održavaće treninge i obuke svake nedelje za nove članove. Forma i trening veština je jako bitan posebno za specijalne jedinice u našoj organizaciji zato sto nasi ljudi uvek moraju biti spremni za novu akciju u svakom momentu takodje moramo imati najbolju odbranu baze ukljucujuci ljude na kapijama i jedinicu VK koja ce patrolirati unutar baze.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Svaka jedinica će imati svoju ulogu u organizaciji i akcijama.
• Mora se obratiti pažnja na pravilo 6.3
Svi kodovi bi se morali poštovati.
• Uveo bih i vojni rok koji je potreban radi obučavanja ljudi za ostale organizacije.
• Vojnici će morati da budu u najboljoj kondiciji i spremni za akciju ili napad u svakom momentu.
• Kao lider održavaću najbolju saradnju sa ostalim organizacijama.
• Uvešću nove režime u organizaciji što znači da će svaka jedinica imati bolju RolePlay ulogu nego sad.
• Takodje ću uveti bolji sistem regrutacije uz bolje i detaljnije ispitivanje.
• Svaki novi vojnik bi morao da prođe kroz tri ključne faze selekcije:
-Test izdržljivosti i discipline (IC i OOC test)
-Psihološki test i procena RP ponašanja
-RP scenario istrage i komunikacije
• Planiram da razvijem više specijalizovanih timova, od kojih bi svaka imala jasno definisane zadatke i RP ulogu.
Rankovi / Činovi:

30. General
29.Z.Generala
28.Asistent Generala
27.Nadzornik NG
26.Nadzornik jedinica
25.Komandant JSO
24.Komandant 92. padobranske brigade
23.Komandant Snajperske jedinice
==HC==
22.Z.Komandanta JSO
21.Z.Komandanta 92.Padobranske brigade
20.Z.Snajperske jedinice
==HS==
19.Instruktor Obuke
18.JSO Operativac
17.Operativac 92.Padobranske brigade
16.Snajperista
15.Desetar
14.Vojnik I klase
13.Vojnik II klase
12.Vojnik III klase
11.Vojni rok FIB
10.Vojni rok GOV
9.Vojni rok LSPD
8.Vojni rok SAHP
7.Bolovanje
6.Suspend 72h
5.Suspend 48h
4.Suspend 24h
3.Suspend 12h
2.Cistac
1.Tek usao

---------------------------------------------------------------------
• Svaka jedinica bi imala svog komandanta koji direktno odgovara HC-u, i on će imati zamenika, čime se stvara red, odgovornost i jasnoća u radu.
• Korupcija i loše ponašanje unutar državnih organizacija uništavaju poverenje i kvalitet RP-a.
U NG-u bi bio uveden interni disciplinski sistem i nulta tolerancija na toksičnost i zloupotrebu ovlašćenja da bi samim tim smanjili korupciju u celoj organizaciji.
• Kao General ne bi bio samo covek na vrhu, nego i aktivan deo organizacije, neko ko učestvuje u obukama, RP situacijama, treninzima, obukama, akcijama i sastancima.

Vojni Rok:

Vojni rok 1 - FIB
Vojni rok 2 - LSPD
Vojni rok 3 - GOV
Vojni rok 4 - SAHP

---------------------------------------------------------------------
Uslovi za Zapošljavanje kandidata:

•Kandidat mora imati minimum 5 godina u gradu.
•Kandidat mora imati OOC minimum 13 godina.
•Kandidat mora dokazati ozbiljnost, odgovornost i profesionalnost za ulazak u NG.
•Kandidat ne sme imati tetovaže u predelu ŠAKA i LICA.
•Kandidat ne sme imati raniji dosije tojest ne sme biti osudjivan.

Kodovi za našu organizaciju:

10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom

Poruka od mene: Moj cilj je da od NG-a napravim organizaciju u kojoj će svaka osoba želeti da ostane i napreduje kroz jedinice. Želim napraviti najbolji RolePlay u NG organizaciji.
Hvala na čitanju moje aplikacije,
Skanky Black

Status
Not open for further replies.
Top Bottom