Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58868
Players nickname
Gabrijel Berlusconi
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 12, 2026
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/LVAYP5z.jpeg

Gabrijel BerIIusconi

Player
Player
Postovana administracijo pisem ovu zalbu vezanu uz moj ban koji sam dobio.
Obracam vam se povodom trajne zabrane mog računa zbog kršenja pravila 1.8 – zabranjena komunikacija između glavnog računa i twinka .
Želio bih naglasiti da u trenutku kada se to dogodi nisam bio upoznat s tim pravilom . Radnja zbog koje sam sankcioniran dogodila se neposredno nakon što sam došao na Grand , kada još nisam imao dovoljno iskustva niti sam bio svjestan da je takva vrsta komunikacije i prijenosa strogo zabranjena. C ime sam kasnije shvatio da je to zabranjeno, postalo mi je jasno da sam pogriješio i za tu grešku sam htio preuzeti punu odgovornost to jest da sam se htio prijaviti sam to zna i Nikola Armani kojeg sam i pito to prije par dana, ali evo on je bio brzi. Iskreno mi je žao zbog počinjene greške i ovim putem obećavam da se tako nešto više nikada neće ponoviti. Iskreno mi je žao zbog počinjene greške i ovim putem obećavam da se tako nešto više nikada neće ponoviti. Spreman sam prihvatiti money wipe ili zabranu twinka jer bih zaista volio nastaviti igrati, družiti se s prijateljima i poštovati sva pravila servera . Posto nikad nisam bio bana i nikad nisam prekršio neko veliko pravilo.

Ljubazno vas molim da još jednom razmotrite moj slučaj i date mi drugu priliku jako bi mi to znacilo.

Hvala vam na odvojenom vremenu i razumijevanju.:)

Gabrijel BerIIusconi

Player
Player
Postovana administracija pisem ovu zalbu vezanu uz moj ban koji sam dobio.
Obracam vam se povodom trajne zabrane mog računa zbog kršenja pravila 1.8 – zabranjena komunikacija između glavnog računa i twinka .
Želio bih naglasiti da u trenutku kada se to dogodilo nisam bio upoznat s tim pravilom. Radnja zbog koje sam sankcioniran dogodila se neposredno nakon što sam došao na Grand , kada još nisam imao dovoljno iskustva niti sam bio svjestan da je takva vrsta komunikacije i prijenosa strogo zabranjena. Cime sam kasnije shvatio da je to zabranjeno, postalo mi je jasno da sam pogriješio i za tu grešku sam htio preuzeti punu odgovornost to jest da sam se htio prijaviti sam to zna i Nikola Armani kojeg sam i pito to prije par dana, ali evo on je bio brzi. Iskreno mi je žao zbog počinjene greške i ovim putem obećavam da se tako nešto više nikada neće ponoviti. Spreman sam prihvatiti money wipe ili zabranu twinka jer bih zaista volio nastaviti igrati, družiti se s prijateljima i poštovati sva pravila servera . Posto nikad nisam bio bana i nikad nisam prekršio neko veliko pravilo.

Ljubazno vas molim da još jednom razmotrite moj slučaj i date mi drugu priliku kako bi mi to značilo.

Hvala vam na odvojenom vremenu i razumijevanju.:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom